Spójrz na mój post, bo jednocześnie wkleiłyśmyTeż nikt się nie czepia promocji. Kup 24 piwa, a zaplac jak za 12.
Moim zdaniem sztucznie rozdmuchana sprawa. Zupełnie niepotrzebnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spójrz na mój post, bo jednocześnie wkleiłyśmyTeż nikt się nie czepia promocji. Kup 24 piwa, a zaplac jak za 12.
Moim zdaniem sztucznie rozdmuchana sprawa. Zupełnie niepotrzebnie.
Nie. Tylko rozmawiamy o różnych rzeczach. I nadal uważam, że i ta lufka i te musy są złym pomysłem, małpki również, patrząc jak dramatycznie wzrósł alkoholizm wśród kobiet. Tu trochę o małpkachA ktoś pamięta lufka owocówka? Lubelska cytrynowka sprzedana na kieliszki, które wyglądają jak galaretka?
o kurcze, faktycznie, widać porządnie gramaturę, ale do obj. alk. już bym musiała lupę chyba założyćMoże dlatego, że ten producent produkuje musy dla dzieci i z tej strony znają go konsumenci. I zobacz jak wyglądają tubki i która jest z alkoholem. Bo według mnie słabo widać oznaczenia.
Zobacz załącznik 1665100Zobacz załącznik 1665099
helou, a 7-daysy szampańskie? <3Ja wiem, że jest jeszcze ta kwestia alkoholu w słodyczach. Ale tu musianoby zająć się dziesiątkami słodyczy : batonów, bombonierek, cukierków, w których jest albo likier alkoholowy albo lekka domieszka, żeby był smak.
Wypieki typu torty i ciasta kupowane w sklepach a jest tego masa, lody w końcu tak samo - też są lody z likierami alkoholowymi.
patrze, ze im dalej w las tym wiecej drzew....A ktoś pamięta lufka owocówka? Lubelska cytrynowka sprzedana na kieliszki, które wyglądają jak galaretka?
To może warto się zastanowić czy takiej babci czy dziadkowi można dać pod opiekę swoje dziecko. To, że ktoś nie czyta składu nie powoduje automatycznie, że jest to wina producenta czy sklepu.Idąc tym tokiem myślenia, postawmy w ogóle cały alkohol w sklepie.
Do sklepu wchodzą nie tylko rodzice z małymi dziećmi i dorośli.
Wchodzi masa osób starszych, które ( uwaga!) właśnie nie czytają .A potem : masz tu wnusiu, babcia ci kupiła .