• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Transferu nie będzie. Trafilam na lekarza, ktory sie zna na macicy i POLIP ENDOMETRIALNY 6MM!!!!! Dostalam skierowanie na histeroskopie operacyjną. Mam przyjść w przyszłym cyklu - może sie złuszczy, wtedy zrobimy transfer, a jak nie, to robimy histero i potem transfer. Ja pierdole...
Ja nie wierzę, i co, nikt tego wcześniej nie widział???? No kurvva jego mac, nawet nie chce myśleć, że to cholerstwo tam jest od początku Waszych starań bo noz mi się w kieszeni otwiera. Mówił jaki czas oczekiwania na operację prywatnie? Czy jeśli po tym cyklu się nie złuszczy tzn że on tam jest od dawna?

🫶
A Ty zaczynasz w listopadzie, prawda? 🙂
Taak, mam nadzieję... Choć tez nie wiem czy wyniki badań już będą 🙄
Do tego w dalszym ciągu wychodzi mi 1dc na Wszystkich Świętych, muszę zadzwonić do kliniki czy w soboty robią wizyty i czy działają normalnie 2 listopada.. może będę śledzić owu i w razie czego przedłużę sobie cykl progiem.

Dodatkowo na tym USG w klinice lekarz stwierdził, że widzi coś milimetrowego na endometrium i że będzie to obserwował. Z moim szczęściem to będzie polip i po stymulacji będzie jeszcze histeroskopia.

Dawaj znać jak przebiega stymulacja 🤞

reklama
Dziewczyny ale odwaliłam 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️rano o 5 biorę leki i zamiast wziąć 1 tabletkę progesteronu besins to wzięłam 2 szt 🤦‍♀️🤦‍♀️jak już połknęłam to się zorientowałam co odwaliłam 😱😱pytanie czy o 13 mam wziąć tabletkę czy nie jak rano wzięłam 2 szt ?? Dziękuję za pomoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry