raisonnablement
Fanka BB :)
Za mną dwa takie transfery, wkurw był, ale siła do walki jest większa!Tak mój pierwszy transfer, mam jeszcze 5. Miałam duże nadzieje bo obstawiona lekami itd... Trochę mnie to podłamało.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za mną dwa takie transfery, wkurw był, ale siła do walki jest większa!Tak mój pierwszy transfer, mam jeszcze 5. Miałam duże nadzieje bo obstawiona lekami itd... Trochę mnie to podłamało.
RozumiemI dostałam skierowanie na proga na dzień transferu w ramach refundacji również
W sumie nawet nie że się źle czuję, ale mega nie lubię tej formy. Cały czas się czuję po aplikacji tak nieświeżoRozumiemprzykro mi, że źle się po nim czujesz. To jedyny prog, który masz? Jak masz rozpisane dawkowanie teraz?
Nie podłamuje się, testy nie są wyznacznikiem idz na betę. Jest dość wcześnie, moja pierwsza ciąża, donoszona bez komplikacji ja miałam tydzień po spodziewanej miesiączce rano taka kreskę jakby woda namalowal na papierze, wyrzuciłam test bo pomyślałam że nic z tego, okres się opóźnia. Dopiero później przeczytałam na internecie że nawet blada kreska ledwo widoczna jest ok. Idź na będę, postaraj się dzisiaj pozytywnie myśleć.
No niestety, ten prog utrudnia nieco życie w kontekście czystości, zgadzam sięW sumie nawet nie że się źle czuję, ale mega nie lubię tej formy. Cały czas się czuję po aplikacji tak nieświeżodawkowanie mam to samo na razie 2x1 cyclogest i 3x1 duphaston a jak wyjdzie próg niski w dniu transferu to dostanę zastrzyki
Ja mam acard 75 z córka również miała i z córką brałam do 38 tyg ciążyNo niestety, ten prog utrudnia nieco życie w kontekście czystości, zgadzam sięja zmieniam majtki 3 razy dziennie
takie życie
trzymam kciuki, żeby tym razem prog się utrzymywał na ładnym poziomie.
Dziewczyny z mutacją pai-1 w homozygocie - jakie macie zalecenia dot. leków? Macie acard 75, 150 czy heparynę?