Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To są testy LH, nie ciążowe. Nie pokazują ciąży, tylko stężenie hormonu LH. Te kreski nie są ciemniejsze niż kontrolne (a takie muszą być na testach lh, by wyłapać pik), więc są negatywne.Cześć wam, czy testy Facelle są wiarygodne? Co o nich myślicie? Wczoraj wyszły mi 2. Co mam o tym myśleć?
Testy owulacyjne zawsze pokażą kreskę. Pozytywny test pokaże mocniejsza kreskę testową od kontrolnejCześć wam, czy testy Facelle są wiarygodne? Co o nich myślicie? Wczoraj wyszły mi 2. Co mam o tym myśleć?
To są testy owulacyjneCześć wam, czy testy Facelle są wiarygodne? Co o nich myślicie? Wczoraj wyszły mi 2. Co mam o tym myśleć?
Cześć wam, czy testy Facelle są wiarygodne? Co o nich myślicie? Wczoraj wyszły mi 2. Co mam o tym myśleć?
Jak nie było internetu to tylko rodzina wiedziała, żeś niewychowana i lecząca swoje kompleksy dogryzaniem innym...To zależy jeżeli robiłaś je jako ciążowe to możesz myśleć, że jesteś debilem![]()