amusedxxx
Moderator
za 15 minA Ty dziś transfer?? O której?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
za 15 minA Ty dziś transfer?? O której?
To jest cykl po punkcji, pierwszy po punkcji, punkcja była 28 sierpnia, miesiączka 7 wrzesnia i teraz nadal czekamale to jest Twój cykl z punkcją czy kolejny po punkcji?
To u mnie było tak że przyszłam szybciej, Pani się pytała czy chce wejść ja mówię że poczekam bo mi się siku nie chce. I tak weszła jedna druga trzecia. Po każdej pytała czy chce wejść a ja że niech wchodząza 15 minjuż nie mogę wytrzymać, za dużo wypiłam
![]()
no to w sumie ten sam cykl co u mnie. Ciekawe czy się wydłuży, ale 8dc miałam już pęcherzyk 10mm. Może się trochę spóźnć, ale niech nie przeginaTo jest cykl po punkcji, pierwszy po punkcji, punkcja była 28 sierpnia, miesiączka 7 wrzesnia i teraz nadal czekam
Mój już przegiął, może twój będzie bardziej litościwy xdno to w sumie ten sam cykl co u mnie. Ciekawe czy się wydłuży, ale 8dc miałam już pęcherzyk 10mm. Może się trochę spóźnć, ale niech nie przegina![]()
no generalnie jak ma być ta histero to może się spóźnć, bo trochę się pomylłam i ustawilii mi ją na 8 lisopada, a to jednak troche za późno, jakby okres przyszedł o czasie. Zobaczymy.Mój już przegiął, może twój będzie bardziej litościwy xd
Zaciskam mocno za drugiego kropkaza 15 minjuż nie mogę wytrzymać, za dużo wypiłam
![]()
Jest! To teraz trzymamy kciuki żeby się kropek pięknie głęboko wgryzał i został na 9 mscZ ciekawości zrobiłam test czy wyłapie betę 9,6 i cień jest![]()
Gratulacje! Niech się teraz dzidzia trzyma mocno i rośnie jak na drożdżachU mnie 6 dpt beta 9,6
No takiej małej to jeszcze nie miałamciekawe co z tego wyniknie
progesteron 25
To szybko masz. Mi mówił w sobotę że pęcherzyki 19-20mm i jutro mam usg rano i badanie krwi. Dodał mi Orgaluten. Wstępnie mam punkcję w czwartek. To będziemy iść równoZaciskam mocno za drugiego kropka, niech się mocno trzyma ,teraz musi być dobrze!
️
️
A ja po wizycie już pecherzyki w okolicach 20-22mm , dzisiaj o 22 Ovitrelle i 2x Decapeptyl no i w środę o 10 punkcja. Wyniki proga I E2 powinny być wieczorem.