Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiczuję się okitym razem trochę mi tam mocniej nagmerali, bo nie było katetera widać na usg i zmieniali na inny
jedyne o czym myślałam, to żeby się nie zsikac
![]()
Tym razem jakoś tak nie mam żadnych oczekiwańchyba moja głowa nie pozwala robić sobie nadziei, że tym razem się uda
Ja również trzymam kciukiTym razem jakoś tak nie mam żadnych oczekiwańchyba moja głowa nie pozwala robić sobie nadziei, że tym razem się uda
Biochemy chyba niestety tak przestawiają człowiekowi głowę. Wszystko co jest potencjalnym zagrożeniem traktujesz x100, a to co może być na plus traktujesz z dystansemTym razem jakoś tak nie mam żadnych oczekiwańchyba moja głowa nie pozwala robić sobie nadziei, że tym razem się uda
Ja byłam w 6 dc, teraz będę w 9 dc, wstępnie punkcja zaplanowana na 11dc.Ile razy podczas stymulacji byłyście na monitoringu i w których dc?
Zobaczymy co mi jutro powie, to moja pierwsza punkcja trochę mam stres ale wiem dlaczego to robię. To mi dal 3 zastrzyki Orgalutran. Trzymam za Ciebie kciuki mocno i daj znać jak będziesz po.Ja dzisiaj biorę Orgalutran już ostatni ( w sumie 7 zastrzyk) moja punkcja już potwierdzona. Trzymam też za Ciebie kciuki![]()
No ciąża, sprawdź przyrost za dwa dni czy ładnie rośnieMam wyniki bety 9dpt- 52,8. Jak myślicie ?
W którym DC będziesz miała punkcję?Ja dzisiaj biorę Orgalutran już ostatni ( w sumie 7 zastrzyk) moja punkcja już potwierdzona. Trzymam też za Ciebie kciuki![]()