JestemA
Fanka BB :)
A może są jeszcze lub już? Tak jak moja klinika nie informowała o wyczerpaniu puli tak myślę że o przyznaniu kolejnej transzy też nie będziejak skończyły się środki…. To szanse marne..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A może są jeszcze lub już? Tak jak moja klinika nie informowała o wyczerpaniu puli tak myślę że o przyznaniu kolejnej transzy też nie będziejak skończyły się środki…. To szanse marne..
Pierwsze bywają zazwyczaj kwalifikacyjne, chyba ze się inaczej umowiliscie. 3 dc to wydaje się idealny termin, bo mogłabyś dziś stymulację już zacząć, a badania powinni być w stanie Ci pobrać podczas wizyty. Wyniki w placówkach są mega szybko. Trzymam kciuki, abyś wyszła już z kwalifikacja, badaniami i lekami do stymulacjipierwsza, więc chyba jeszcze nie kwalifikacyjna….
I gratulacje decyzji! Super Cię mieć tu z namijak skończyły się środki…. To szanse marne..
Ja jeszcze nie wiem jak, bo dopiero w czwartek mam ostateczna wizytę. Jak na razie to w 5+5 zeszłam na estrofem 1x1, a wcześniej miałam 2x1. A proga mam cały czas tak jak miałam, czyli utrogestan 3x1Laski po pozytywnych transferach jak wasi lekarze schodzą z leków ? Mój mi w zaleceniach napisał że leki do 10/11 tyg ale nie wyobrażam sobie odstawić proga tak wcześnie. Będę to konsultować z lekarzem który mi ciążę prowadzi teraz. Narazie zmniejszyłam estrofem na 2x1 i zaraz będę na 1x1 żeby odstawić.
luteina 1x1 do 35tc , clexane do końca ciąży .Laski po pozytywnych transferach jak wasi lekarze schodzą z leków ? Mój mi w zaleceniach napisał że leki do 10/11 tyg ale nie wyobrażam sobie odstawić proga tak wcześnie. Będę to konsultować z lekarzem który mi ciążę prowadzi teraz. Narazie zmniejszyłam estrofem na 2x1 i zaraz będę na 1x1 żeby odstawić.
dziękujęI gratulacje decyzji! Super Cię mieć tu z nami) pamietam, ze Ty miałaś chyba laparo w podobnym czasie, co @amusedxxx a ja wtedy tez byłam w szpitalu na wycinaniu woreczka żółciowego.