Lea2022
Moderator
Niech się streszcza chłopak!Obudziłam się dzisiaj zmęczona i z bólem głowy, teraz czuję jakby mnie coś miało rozłożyć, jestem zasmarkana… pocieszyć mnie może chyba tylko kurier z testami![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niech się streszcza chłopak!Obudziłam się dzisiaj zmęczona i z bólem głowy, teraz czuję jakby mnie coś miało rozłożyć, jestem zasmarkana… pocieszyć mnie może chyba tylko kurier z testami![]()
Mają dobre opinie i się nad nimi też zastanawiałam. Ostatecznie wybrałam Bociana w Kato.Dziewczyny, czy któraś z was leczy się w Angelius Provita w Kato ?Badałyście w tej klinice zarodki?
sama się zastanawiam jak ale po wybudzeniu dość szybko czułam się ok, wręcz świetniePo znieczuleniu ogólnym? Ja to byłam tak poćpana fentanylem, że nic nie byłam w stanie zrobić, nawet na serialu się skupić
![]()
Ja bym dokładnie tak zrobiła. Usg w 2-4 dc na weryfikacje polipa.a moze po prostu zapiszę się na usg niezależnie do kliniki po prostu... nie wiem sama.
Dobry pomysł!Ja bym się zapisała np dnia następnego niż histero. Jak nie będzie polipa to pójdziesz na wizytę, a nóż będziesz przed owulacją i się uda. Najwyżej odwołasz![]()
Ja to bym tak czy siak poszła na usg w 3dc, żeby zobaczyć stan macicy w momencie, kiedy widoczność jest najlepsza.a moze po prostu zapiszę się na usg niezależnie do kliniki po prostu... nie wiem sama.
Ja u nich leczę się od 11 lat. Mam 10latka dzięki IMSI. Teraz też coś zaskoczyło ale niestety HCG spada więc nic z tego... Ponieważ nie mam zarodków muszę rozpocząć procedurę od początku. Myślę nad przebadaniem zarodków... Któraś badała ?Mają dobre opinie i się nad nimi też zastanawiałam. Ostatecznie wybrałam Bociana w Kato.
Tabletki i skończyło się łyżeczkowaniem. Położne przychodziły i lekarze mówili żebym się już nie męczyła od 12 do 21, że później i tak może się skończyć łyżeczkowaniem. Po zabiegu lekarka powiedziała że tal by było, nie oczyściłaby się. Rozważ przyczynę u mnie właśnie przez to podchodzę do ivf. Nie jest to łatwe wiem. Poroniłam 2 dni przed urodzinami córki, pytania później czemu przełożyłam urodziny. Nie dala rady.Nie chce znać przyczyny chce to przejść jak najszybciej wrócić do domu do małeji zamknąć temat nie chce już rozdrapywać ,a czy ty miałaś łyżeczkowanie czy po tabletkach poszło