Lea2022
Moderator
Ale ktoś Ci go wypisał? Bo to duża dawka jestogólnie planowałam brać w cyklu z transferem i jak zaczynałam, nie wiedziałam, ze transferu nie bedzie... I już ne chciałam odstawiać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ktoś Ci go wypisał? Bo to duża dawka jestogólnie planowałam brać w cyklu z transferem i jak zaczynałam, nie wiedziałam, ze transferu nie bedzie... I już ne chciałam odstawiać...
To ile weryfikacji jest teraz refundowanych?U mnie w dniu weryfikacji dzwonią.
6 i 10 dpt rano oddawałam krew i o 12 dzwoniła z wynikami i jak dalej leki.
I w piątek mam tak samo. Mam IV weryfikacjędobrze że dorzucili te weryfikację to człowiek spokojniejszy i nie trzeba samemu badać
![]()
Gratulacje!Laski! Beta 42.03Na 6dpt chyba jest super, nie?
![]()
Prywatnie to chyba nie powinno być problemu z terminem?Kurde, już mnie brzuch boli na okres trochę, niech on wytrzyma i przyjdzie najwcześniej w poniedziałek.. Nie chce już kombinować z terminem tej histero, zaraz się okaże, ze nie ma terminu i musze kolejny miiesiąc czekać...
4.11 to wyjdzie 27dpt i 6+4A na kiedy masz zaplanowaną wizytę, ile dpt?
Jeśli przyrost piątkowy będzie ok to mogę rozważyć założenie wątku, chyba że mnie ktoś wyprzedzi![]()
Ciekawe czy w Gamecie też dostanę opcję powtórki betyU mnie w dniu weryfikacji dzwonią.
6 i 10 dpt rano oddawałam krew i o 12 dzwoniła z wynikami i jak dalej leki.
I w piątek mam tak samo. Mam IV weryfikacjędobrze że dorzucili te weryfikację to człowiek spokojniejszy i nie trzeba samemu badać
![]()
Gratulacje! Który u Ciebie dpt dziś?Beta 205![]()
Ja w poprzedniej ciąży też tak miałam i też jedno dziecko. A teraz przyrosty w dolnych granicach normy i też jak na razie wszystko ok.Ja też przy pierwszym transferze miałam duża i bałam się bliźniaków ale jest jeden dziećmi się wręcz troiła beta wtedy
Ja też myślałam że pójdę na punkcje, zrobią badania, będzie zdrowy zarodek, transfer, pozytywna beta a później to nieprzespane noce przez bejbika. Dopiero jak się wsiąknie w temat to widać że tak łatwo nie jest....Po tylu latach starań już chociaż to by mogło iść bez komplikacji, no ale przecież nie może być za łatwo![]()