amusedxxx
Moderator
WitamyHej . Proszę o dopisanie mnie mam na 9.07.2025 rok termin porodu![]()
cześćMoże i ja się przyłącze, choć w szoku jestem że taki watek powstał już, u mnie dopiero 4+4 .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamyHej . Proszę o dopisanie mnie mam na 9.07.2025 rok termin porodu![]()
cześćMoże i ja się przyłącze, choć w szoku jestem że taki watek powstał już, u mnie dopiero 4+4 .
i całe szczęście, że powstałWitamy
cześćja jestem tydzień do przodu, 5+4. Powstał już bo raźniej razem od początku
![]()
Ja mam synka, za nieco ponad 2 tygodnie skończy rok. Oczywiście też mam takie obawy jak Ty ale synek od stycznia idzie do żłobka- myślę że i jemu i mi dobrze to zrobi, on będzie wśród innych dzieci i będzie miał organizowany czas na super rozwojowe zabawy a ja będę miała chwilę żeby odpocząćDziewczyny macie już jakieś bobasy w domu? Duża różnica wieku?
Córka ma dopiero 6 miesięcy a ja już w drugiej ciążytrochę stresuje się jak dam radę podzielić uwagę na dwójkę tak małych dzieci i przeraża mnie trochę wizja opieki nad córką w zaawansowanej ciąży.
Ta ciąża jest przypadkowa, po porodzie dowiedziałam się że mam podejrzenie endometriozy i dostałam tabletki anty.
A tu nagle pozytywne testy ciążowe, mimo wszystko z narzeczonym bardzo się cieszymy bo bardzo chcieliśmy mieć dwójkę dzieci z małą różnicą wieku, natomiast dopiero za rok mieliśmy zacząć starania![]()
ja mam córkę 15 mczna. O córkę długo się staraliśmy, a teraz udało się w pierwszym cyklu. Mała poszła do żłobka jak miala prawie rok, a ja jeszcze wykorzystałam zaległy urlop więc adaptacja super nam przebiegłaDziewczyny macie już jakieś bobasy w domu? Duża różnica wieku?
Córka ma dopiero 6 miesięcy a ja już w drugiej ciążytrochę stresuje się jak dam radę podzielić uwagę na dwójkę tak małych dzieci i przeraża mnie trochę wizja opieki nad córką w zaawansowanej ciąży.
Ta ciąża jest przypadkowa, po porodzie dowiedziałam się że mam podejrzenie endometriozy i dostałam tabletki anty.
A tu nagle pozytywne testy ciążowe, mimo wszystko z narzeczonym bardzo się cieszymy bo bardzo chcieliśmy mieć dwójkę dzieci z małą różnicą wieku, natomiast dopiero za rok mieliśmy zacząć starania![]()
Tak wczoraj wyszło 1490A robiłaś pozniej jeszcze bete ?
Też czekałam na ten wątek od 3+5i całe szczęście, że powstałja pozytywny test miałam w 3+1, a betę 3+2
więc mi się dłużyło
![]()
ja mam 33 lata, wizytę mam w środę i też się denerwuje tak bardzo że się zastanawiam czy jej nie przełożyć o parę dni później bo boję się że znowu nic nie zobaczęJa nie mam, to będzie pierwsze. A w jakim wieku jesteście??
We wtorek o 16.45 mam wizytę, chyba jajo zniosę![]()
ja też mam 33 lata, ja już sobie zajęłam głowę kolorowankamiTak wczoraj wyszło 1490
Też czekałam na ten wątek od 3+5
Do dziewczyn które mają małą różnicę wieku, na początku napewno będzie ciężko, bo dwa maluchy potrzebują dużo uwagi, ale później jak podrosną będą mieć po 2-3 lata to będą super się bawić ze sobą![]()
ja mam 33 lata, wizytę mam w środę i też się denerwuje tak bardzo że się zastanawiam czy jej nie przełożyć o parę dni później bo boję się że znowu nic nie zobaczę![]()