reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Pisałyście dzisiaj o terminach porodu w aplikacjach i tak sobie pomyślałam że chyba za daleko popłynęłam z tym 10.07. Wpisałam jeszcze raz ale zmieniłam długość cyklu- bo przecież był inny niż normalnie, z racji cyklu sztucznego i daty transferu wiem kiedy teoretycznie w zwykłym cyklu i spontanicznej ciąży doszłoby do zapłodnienia więc termin jaki teraz mi pokazuje to 6.07. Ostatnią miesiączkę miałam 29.09
sprawdź sobie tutaj dokładnie na podstawie daty transferu i dni zarodka :)

reklama

Załączniki

• IMG_8744.png
    IMG_8744.png
    303,7 KB · Wyświetleń: 82
Dzisiaj w aplikacji preglife pokazuje mi 4+4 ;)
Wizytę u ginekologa mam 25.11
Rano byłam na becie 1120 , a w środę będę sprawdzała przyrost.

Jak wyglądały wasze bety ?
Ja miałam 3+6 betę 38
4+1 130
5+1 1490
Więc masz większą betę niż ja :) ale najważniejszy jest przyrost więc powtórz po 48h, chociaż powyżej tysiąca to szybkość przyrastania bety też spada

No i trzeba iść do pracy, aby do 16 dziewczyny potem już zleci te 45 minut szybciutko... Miłego dnia Wam życzę, u mnie mróz musiałam skrobac szyby :(

Pisałyście dzisiaj o terminach porodu w aplikacjach i tak sobie pomyślałam że chyba za daleko popłynęłam z tym 10.07. Wpisałam jeszcze raz ale zmieniłam długość cyklu- bo przecież był inny niż normalnie, z racji cyklu sztucznego i daty transferu wiem kiedy teoretycznie w zwykłym cyklu i spontanicznej ciąży doszłoby do zapłodnienia więc termin jaki teraz mi pokazuje to 6.07. Ostatnią miesiączkę miałam 29.09
Jak jesteś po transferze to wpisz sobie datę transferu na:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry