JestemA
Fanka BB :)
Trzeba płacićHej Czy ktoś orientuje się czy za przechowywanie zarodków z procedury przed dofinansowaniem tj z 2021 roku nadal trzeba płacić za kolejny rok czy jest to też refundowane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba płacićHej Czy ktoś orientuje się czy za przechowywanie zarodków z procedury przed dofinansowaniem tj z 2021 roku nadal trzeba płacić za kolejny rok czy jest to też refundowane?
Haha ja też jakaś wygłodzona, ale to może po wczorajszych emocjachBosz, ja nie wiem czy to progesteron czy co ale mam dzisiaj taki apetyt że zjadłabym konia z kopytamiDo tego chyba ze zmęczenia wk***iona jakaś chodzę
czuje się jakbym miała PMS. Do tego najchętniej napiłabym się wina i zapaliła smakowe powietrze
Może to dobry znak
![]()
spoko, ja jestem przed owulacją i miałam niesmaowitą ochotę się nawpierdalać. I tak też uczyniłamBosz, ja nie wiem czy to progesteron czy co ale mam dzisiaj taki apetyt że zjadłabym konia z kopytamiDo tego chyba ze zmęczenia wk***iona jakaś chodzę
czuje się jakbym miała PMS. Do tego najchętniej napiłabym się wina i zapaliła smakowe powietrze
Może to dobry znak
![]()
może tak byćHaha ja też jakaś wygłodzona, ale to może po wczorajszych emocjach![]()
Hahah na zdrowiespoko, ja jestem przed owulacją i miałam niesmaowitą ochotę się nawpierdalać. I tak też uczyniłam![]()
jutro mnie czeka bida jeśli chodzi o jedzenie, także cóż zrobićHahah na zdrowie![]()
Trzymamy mocno kciuki! Będziesz miała też biopsję endometrium?jutro mnie czeka bida jeśli chodzi o jedzenie, także cóż zrobićale tez dziś naprawdę fajnie poćwiczyłam, więc należy mi się
![]()
no właśnie nie wiem. Miałam już leczone te osrane cd138 więc mam nadzieje, że nie odnowiło się.Trzymamy mocno kciuki! Będziesz miała też biopsję endometrium?