amusedxxx
Moderator
To o niczym nie świadczyDziewczyny ja to jednak glupia jestem. Obiecałam sobie ze nie będę doszukiwać się objawów. No i się doszukuje. Jakiegokolwiek objawu braw nawet jednego ukłucia spowodowanymi lekami![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To o niczym nie świadczyDziewczyny ja to jednak glupia jestem. Obiecałam sobie ze nie będę doszukiwać się objawów. No i się doszukuje. Jakiegokolwiek objawu braw nawet jednego ukłucia spowodowanymi lekami![]()
Kiedy masz kolejną wizytę u lekarza?To o niczym nie świadczy![]()
Za tydzień, 15.11Kiedy masz kolejną wizytę u lekarza?
O mamoo, ale smaka narobiłaś. A właśnie pije kawę w pracy, to takie ciacho weszłoby na śniadanieZobacz załącznik 1671473
Ja świętuje moje dwa zarodki, jutro będę musiała jakoś spalić a przez tą kawę nie zasnę.
Tak czuję, że to nie będzie łatwy okres, nawet po porodzie, ciągle gdzieś będzie z nami ten strach. No,ale trzeba być tej dobrej mysli zawszeI nie pocieszę Cię, bo cala ciążę się człowiek martwi. Ja jak się uda procedura i zobaczę serduszko pójdę na zwolnienie, bo ta praca nie jest dobra do coazy, plus po trzech stratach jestem przewrażliwiona. Jednak jak pracowałam w ciąży do 7miesiaca lepiej się czułam, nie zastanawiałam się.
Ja też właśnie mam urodziny taty to już torta szykuje od środy, córka ma obiecane robienie babeczki dzisiaj. Więc pełna para. A tort michalkowy, z chrupka i żelka malinowa. Dzisiaj będę składać a jutro rano tynkować. Za tydzień mam koncert więc jakoś ten czas zleci szybko. Masz wolne do wtorku więc akurat, we wtorek przed pracą szybki pozytywny testMasz rację, to prawda. Dziś mam dużo roboty, jutro też, bo będziemy mieć gości, będę robić jakieś pyszności to czas zlecizdaję sobie sprawę, że ja na to nie mam wpływu i to jest najgorsze, jestem osobą, która chce mieć na wszystko wpływ i w takich momentach się wykładam sama przed sobą… oby tym razem wszystko było dla mnie szczęśliwe
![]()
O kocham torty z kremem michalkowym, najlepszeee! Wyślij nam zdjęcie dzieła jak już będzie zrobione, ja też hobbystycznie dla rodziny zaczęłam robić torty i w przyszłym roku chciałabym się wybrać na jakiś kursJa też właśnie mam urodziny taty to już torta szykuje od środy, córka ma obiecane robienie babeczki dzisiaj. Więc pełna para. A tort michalkowy, z chrupka i żelka malinowa. Dzisiaj będę składać a jutro rano tynkować. Za tydzień mam koncert więc jakoś ten czas zleci szybko. Masz wolne do wtorku więc akurat, we wtorek przed pracą szybki pozytywny test![]()
Ja mam wtedy robić betę dla klinikiZa tydzień, 15.11![]()
Ja od razuDziewczyny a do kolejnej stymulacji pod chodziłyście od razu? Czy są już jakieś kolejki?