Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja biorę prenacare start od Aliness. Skład wydaje się całkiem ok. Do tego magnez (wcześniej Yago, teraz właśnie magne B6 forte 4 tabletki) i Omega.Dziewczyny co i jak suplementowałyście w cyklu transferowym? Co prawda to dopiero przede mną , nie wiem za ile bo ten cykl po punkcji odbiega od moich standardowych. Ale mój lekarz nie dał konkretnych wskazań i jest dość specyficzny/ małomówny ( nie lubi faszerowania lekami na wyrost) w tej kwestii i jaka dawka magnezu jest ok? Biorę magne b6 forte 2 tabletki . Nie za mało?
P.s do tego metylowana b 12 , witaminę D, omege3, metylofolian.
No wiesz, a ile jest postów np. na tych grupach na fb staraniowych "Dziewczyny staramy się już 3 miesiące polećcie jakieś tabletki lub herbatki po których zajdę w ciążę"W ogóle, to właśnie mi się kończy prenacare start i zamawiam kolejne. Weszłam w opinie na allegro i czacie to, że ktoś wystawia negatywną opinię, bo jak twierdzi "bierze te tabletki, ale efektów brak, dalej w ciąży nie jest"nie wiem czy się śmiać...
Przeraża mnie trochę ten świat czasemNo wiesz, a ile jest postów np. na tych grupach na fb staraniowych "Dziewczyny staramy się już 3 miesiące polećcie jakieś tabletki lub herbatki po których zajdę w ciążę"![]()
I pewnie seks akurat w dzień owulacji, która wyznaczyła aplikacja w telefonie xDNo wiesz, a ile jest postów np. na tych grupach na fb staraniowych "Dziewczyny staramy się już 3 miesiące polećcie jakieś tabletki lub herbatki po których zajdę w ciążę"![]()
Tą forte. Ja byłam u dietetyka klinicznego z mężem tego od płodności life b.alance i on mi zalecił 3 kapsułki dziennie, a mężowi 2Ojj ja też uwielbiam makarony. Mogłabym mieszkać we Włoszech z uwagi na kuchnie
@fckathy ktorą Omegę z aliness polecasz? Epa 180 dha 120, forte 500, czy epa 500 dha 250?
Jezus Mariano ja to ogólnie lubie duże porcje. Nie wiem, moja koleżanka kiedyś mówiła, że ona na obiad je pół ziemniaka, a jej mąż jeden. Co?
Ja dla mnie i dla męża na obiad obieram tak z 6 średnich ziemniaków![]()
Jezus Maria
Ja na obiad obieram zawsze ale to zawsze prawie 2 kg pyr![]()