Karolinak89
Fanka BB :)
Dzięki za informacjęJa miałam połączoną drożność z histero, więc chyba jedno nie wyklucza drugiegoale ja z tych wrażliwych, musieli mnie uśpić, więc lekarz uznał, że po co mnie dwa razy usypiać
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki za informacjęJa miałam połączoną drożność z histero, więc chyba jedno nie wyklucza drugiegoale ja z tych wrażliwych, musieli mnie uśpić, więc lekarz uznał, że po co mnie dwa razy usypiać
![]()
Wgl się nie dziwię że masz obawy. Jeśli masz możliwość to skonsultuj to z innym ginekologiemja mam takie wyniki.
Boje się że nie dotrwam do tej bety aby jaki kolwiek było widać pęcherzyk na uzg żeby włączył ta heparynę. Ostatnia ciąża skończyła się na becie 500 z groszami ale bez acardu .
W maju brałam akard doszłam do ponad 5 tys bety.
dlaczego się dziwisz?Wgl się dziwię że masz obawy. Jeśli masz możliwość to skonsultuj to z innym ginekologiem
Miało być nie dziwię siędlaczego się dziwisz?
aaa ok. Już myślałam że może przesadzamMiało być nie dziwię się![]()
Jakbyś się coś dowiedziała to koniecznie daj znaćaaa ok. Już myślałam że może przesadzam![]()
Ja mam zalecenia od pozytywnego testu heparyna, do starań acard. Mam Faktor V-Leiden i niedobór białka S.Ja wczoraj byłam na wizycie z tymi wynikami, no więc ta trombofilia jest .bez heparyny nie ma szans. Z racji że mam jedno dziecko więc mam płatna 100% . Teraz włączyć Acard a heparynę dopiero jak potwierdzi na uzg że jest ciąża w prawidłowym miejscu czyli po pozytywnym teście odczekać z 10 dni na wizytę. Kurcze a gdzie bym nie czytała na forach to włączają heparynę od razu po pozytywnym teście ...
Mamy zielone światło ,owu powinnam mieć mniej więcej za 3/4 dni i nie wiem co robić ...
Jeśli zajdziesz w ciążę to będziesz musiała ja przyjmować aż do rozwiązania.,niestety.Ja też biorę acard profilaktycznie i też mam układ heterozygotyczny ale o heparynie nic gin nie wspomniał w razie zajścia w ciążę
dzień doberekA może te wibracje mówią - potrzebujesz masażu![]()
No i czemu ja się tego nie dowiedziałam od lekarza ja się pytamJeśli zajdziesz w ciążę to będziesz musiała ja przyjmować aż do rozwiązania.,niestety.