• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@raisonnablement mocniej trzymaj kciuki bo skur&*el okres nie chce przyjsc, jak nie trzeba to przyjdziebwczesniej a tak to sobie odwlecze.... zakuło coś w brzuchu dzisiaj więc pewnie wieczorem przyjdzienlub jutro rano bo u mnie przeważnie na dzień dobry przychodzi, dawno mnie na okres piersi nie bolały a wczoraj tak... widzę że ta stymulacja ładnie miesza w organizmie.
A Ty się dzisiaj czasem na wizyte do lekarza nie wybierasz?

Dziewczyny a są jakieś konsekwencje tego że transfer jest na naturalnym czy na sztucznym? Bo u mnie to mam wrażenie że nawet nie pytał, ja nie mam problemów z oszacowaniem owu... a odrazu sztuczny, żeby mieć pewność że jak z zegarku.
Mnie się w sumie nikt nie pytał jaki chce, od razu przyjęli, że na naturalnym, bo mam regularne swoje owulki.

Dziewczyny muszę się was poradzić. W środę mam histeroskopię. To będzie 7dc, nie wiem co robić. Dziś w nocy podpaskę miałam już czystą, ale teraz znowu krew, przełożyć nie mogę bo to na NFZ. Po prostu miesiączka przyszła za późno i tak się przeciągnęło...jak będę jeszcze plamić to mi nie zrobią?
Zrobią:)

Czy któraś z dziewczyn jest na Prografie? Wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę, noc nieprzespana, ciągłe uderzenia gorąca i przyspieszone bicie serca ☹️
Ja przy tym transferze dostałam ale u mnie bez skutków ubocznych . Uderzenia gorąca raczej od progesteronu miałam .
A tak przy okazji to melduję się w dwupaku . Testować mam w przyszły poniedziałek ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry