Sylwi@.
Aktywna w BB
GratulujeDrogie dziewczyny! Ja właśnie odebrałam wynik bety - zrobiłam krew o 9 i już wynik
Beta 216
5 tydzień
To mój pierwszy transfer blastki 4AA. 5 lat starań i w końcu się doczekałam.
Życzę każdej z was tego momentu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulujeDrogie dziewczyny! Ja właśnie odebrałam wynik bety - zrobiłam krew o 9 i już wynik
Beta 216
5 tydzień
To mój pierwszy transfer blastki 4AA. 5 lat starań i w końcu się doczekałam.
Życzę każdej z was tego momentu!
12dpt 5dniowej blastkiGratulacjeIle dpt?
Trzymaj się! Ja będę miała punkcję prawdopodobnie w środę i już się boję...To była najcięższa do tej pory dla mnie punkcja. Już od podania leków kręciło mi się w głowie. Jestem bardzo słaba. Poprzednią punkcje miałam 2 miesiące temu. Wcześniejsze 10 lat temu. Słaba jestem, spać mi się chce. Brzuch boli... Chyba organizm odmawia posłuszeństwa...
ja miałam zakaz, ale wiem, że są różne szkołyDziewczyny czy podczas stymulacji można uprawiać sex? Nie zapytałam lekarza bo wydawało mi się że to nie ma znaczenia, a po stosunku czuję kłucie, ból jajnika w którym mam więcej jajeczek. I teraz się martwię.
Nam lekarz nie zakazał, uprawialiśmy- dopiero pod koniec stymulacji jak zaczęłam odczuwać dyskomfort i uczucie pełności w podbrzuszu to zaprzestaliśmy.Dziewczyny czy podczas stymulacji można uprawiać sex? Nie zapytałam lekarza bo wydawało mi się że to nie ma znaczenia, a po stosunku czuję kłucie, ból jajnika w którym mam więcej jajeczek. I teraz się martwię.
Niech się ładnie zagnieżdżaI u mnie taka dziwna praktyka, że od punkcji nie wiedziałam ile komórek pobrali, ile udało się zapłodnić, więc dzisiaj jechałam na transfer nie wiedząc czy mam co transferowaćAle ostatecznie udało się uzyskać 5 zarodków.