anyżowa
Fanka BB :)
To prawdau Ciebie to przeprawa wielka widzęsuper że jakoś udało się ogarnąć przylot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To prawdau Ciebie to przeprawa wielka widzęsuper że jakoś udało się ogarnąć przylot
Czyli Twój transfer i moja punkcja planowo w tym samym terminie.Jak okoliczności się złożą to będzie cudnie jak uda się w grudniu, czego Ci życzęJuż niedługo , 6go wizyta w klinice , transfer 10 lub 11.
Skoro tak mówisz, to znaczy że tak będzieCzyli Twój transfer i moja punkcja planowo w tym samym terminie.![]()
powyżej 30% jest ok, będziesz sie szczepić czy na razie diagnostyka?Dziewczyny jutro jadę odebrać wynik allo mlr jak powinna być prawidłowa wartość?
Dziewczyny, podglądam i z całych sił kibicujęCzyli Twój transfer i moja punkcja planowo w tym samym terminie.![]()
Diagnostycznie sprawdzampowyżej 30% jest ok, będziesz sie szczepić czy na razie diagnostyka
O czym w ogóle mówi to badanie? U mnie lekarz też mówił, że możemy to sprawdzić, bo nie wie czy dawać encorton.powyżej 30% jest ok, będziesz sie szczepić czy na razie diagnostyka?