Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tsh jest w normie, badania krwi robię średnio co 3 miesiące.Zamiast witamin ja polecałabym najpierw zrobić badania przedewszystkim tsh czy jest odpowiedniej wartości bo jak będzie za wysokie to żadne wit nie pomogą i w ciążę nie zajdziesz, do tego cytlogia ja jeszcze bym sprawdziła usg/ owacja / jajeczkowanie
w sensie tsh przy staraniu najlepiej jak jest ponizej wartosci 2Tsh jest w normie, badania krwi robię średnio co 3 miesiące.
Wszystkie sprawy ginekologiczne będą załatwione w styczniuwiem, że rok to sporo, ale za każdym razem na wizycie u ginekologa wszystko było ok, mam nadzieje ze w styczniu również będzie w porządku
![]()
Hej , mi lekarz polecił pregna Start i pregna dha . Do tego actifolin . I kup sobie paski owulacyjne , naprawdę dobrze pokazują kiedy dokładnie masz owulację a nie jakieś kalendarzykiDziewczyny! Decyzja podjęta… po skończeniu @ staramy się o bobasanie uda mi się w grudniu pójść do lekarza stąd pytanie do was - co kupić, jakie witaminy brać aby ten proces ułatwić? Słyszałam o kwasie foliowym, macie do polecenia jakiś konkrety? Odstawiamy używki całkowicie.