miszka0109
Zaangażowana w BB
Nie martw się kochana wiem łatwo powiedzieć gorzej wykonać.Dziewczyny jutro rano mam punkcję. To moja pierwsza w życiu i trochę się stresuję :-/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się kochana wiem łatwo powiedzieć gorzej wykonać.Dziewczyny jutro rano mam punkcję. To moja pierwsza w życiu i trochę się stresuję :-/
Po prostu nie wiem czego się spodziewać, nie wiem jak się będę czuła. Ehh... Ale tyle dziewczyn to przechodzi i dają radęNie martw się kochana wiem łatwo powiedzieć gorzej wykonać.
Ja miałam punkcję tydzień temu w środę też pierwsza w życiu. Do transferu czułam się kiepsko ale teraz jest już super. Niektórym nic nie dolega po punkcji tak więc na spokojniePo prostu nie wiem czego się spodziewać, nie wiem jak się będę czuła. Ehh... Ale tyle dziewczyn to przechodzi i dają radę![]()
Będzie dobrze! Nie zdziw się jak obudzisz się w lozkuPo prostu nie wiem czego się spodziewać, nie wiem jak się będę czuła. Ehh... Ale tyle dziewczyn to przechodzi i dają radę![]()
u nas się udało wcelować w urodziny starego, wizyta 21dpt wypadła idealnie w dzień urodzinjestem swiadoma że musze czekac do testu/beta jestem 4dpt i jestem dobrej mysli
moj mężczyzna ma urodziny w nastepnym tyg i mam cichą nadzieję że będzie miał prezent)
trzymajcie kciuki
Haha to prawdaBędzie dobrze! Nie zdziw się jak obudzisz się w lozku![]()
I będzie dla ciebie zagadka w jaki sposób...ja do teraz nie wiemHaha to prawdaa najlepsze że o własnych siłach do niego dotrzesz
![]()