reklama
angeliskax
Moderator
Upsik!
A ja jutro zrobię test, bo dzisiaj se zrobiłam i coś przebija. Ale możliwe że dla mnie tylko
A ja jutro zrobię test, bo dzisiaj se zrobiłam i coś przebija. Ale możliwe że dla mnie tylko

StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Ktoś już Ciebie uprzedziłNo i nie założę Sierpniowek![]()

klaudia16
no u nas jest podobnie , i generalnie jak wie że mam te dni to chyba czuje mocna presję przez co też nieraz nie chce współpracować jego ,, szeryf,, jak to ładnie nazwalas haha czasem w dni nie płodne mógłby codziennie aż jestem w szoku a przychodzi ten moment i powiem ci że jest tak że ani ja ani on często nie mamy ochoty , ale ,,trzeba ,,Mnie niedługo jeszcze szlag trafi, gdy odwiedzimy jego rodzinę w święta i zaczną się głupie życzenia"tym razem będzie synek". - a ja mam przeczucie,że nie będzie żadnego razu.
Mój pracuje w wykończeniach,czasami po 12-14 godzin z dojazdem go nie ma w domu i u nas to różnie bywa... Zazwyczaj nic nie bywa. Parę razy było tak,że go normalnie po chamsku macałam a jego "Szeryf" ani nie drgnął a z porencją on nie ma ogólnie problemów - to robi zmęczenie. Posiedzę trochę na ławeczce i zobaczymy co to będzie dalej ale ja się już nie nastawiam![]()

olka11135
Upsik!
A ja jutro zrobię test, bo dzisiaj se zrobiłam i coś przebija. Ale możliwe że dla mnie tylko![]()
Dawaj fotkę

klaudia16
dokładnie tak myślałam jak zmarła moja mama w zeszłym roku w listopadzie . Nawet w dzień jej śmierci w nocy zrobiłam test ( który wyszedł fałszywie dodatni ) bo byłam pewna że skoro ktoś odszedł to ktoś inny przyjdzie . Niestety u nas narazie to tak nie zadziałałoMój też liczy na szczęście bo kochanie się 4 razy w miesiącu to raczej nie staranie się o dziecko. On chce żeby to wszystko było takie romantyczne i naturalne. A nie, że ja mu mówię rano w środę, że dzisiaj jest owulacja i działamy.
A tak zmienię lekko temat.
Ostatnio zmarła mi babcia i osoby z rodziny powiedziały, że nie może być w świecie pustki i na pewno szybko pojawi się w rodzinie nowe dziecko-dziewczynka. Podawały mnóstwo przykładów. Być może to tylko zbiegi okoliczności. Słyszałyście może kiedyś coś takiego?

niezapominajka876
Czekamy na Twoje bobasa!Ktoś już Ciebie uprzedził![]()

StaraStaraczkaNew
Doprecyzowując - to nie byłam jaCzekamy na Twoje bobasa!![]()

klaudia16
tak jest szefowo , wpisałamPiątka u mnie też wkoncu przyszedł okres
U mnie był ten sam Mikołaj na czerwono
Proszę mi wpisać okres. Już mnie to męczyło , przynajmniej się wyjaśniło że ciąży nie ma. W styczniu wracam do gry![]()

reklama
klaudia16
dokładnie , dawaj foteczkeUpsik!
A ja jutro zrobię test, bo dzisiaj se zrobiłam i coś przebija. Ale możliwe że dla mnie tylko![]()