Patka2207
Fanka BB :)
ciężko powiedziećCzerwona krew plus takie malutkie strzępki. Trochę boli mnie podbrzusze a wczoraj przed spaniem bolała mnie lewa część w dole pleców.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ciężko powiedziećCzerwona krew plus takie malutkie strzępki. Trochę boli mnie podbrzusze a wczoraj przed spaniem bolała mnie lewa część w dole pleców.
Niestety nie. Mieszkam w UK. Tutaj bardzo ciężko o takie rzeczy, nie chcą badać trzeba się prosić. Ale poczekam do następnego tygodnia aż krwawienie odejdzie i umówię się do polskiego ginekologa prywatnie.ciężko powiedziećjedynie beta z progesteronem by dała odpowiedź a tak to czekać. A masz jakiś kontakt z ginekologiem ?
Jak by bolało bardzo w pachwinie i barku to jedź na IP. Trzymam kciuki bo równie dobrze możesz mieć nie do mogę progesteronuNiestety nie. Mieszkam w UK. Tutaj bardzo ciężko o takie rzeczy, nie chcą badać trzeba się prosić. Ale poczekam do następnego tygodnia aż krwawienie odejdzie i umówię się do polskiego ginekologa prywatnie.
Dziękuje bardzo, jutro dzwonię do GP zobaczymy czy będą chcieli wgl zlecić jakiekolwiek badania.Jak by bolało bardzo w pachwinie i barku to jedź na IP. Trzymam kciuki bo równie dobrze możesz mieć nie do mogę progesteronu
A robiłaś jeszcze test?Dziękuje bardzo, jutro dzwonię do GP zobaczymy czy będą chcieli wgl zlecić jakiekolwiek badania.
Chciałam poczekać 2 dni i dopiero wtedy zrobic. Jutro zrobię i zobaczymy.A robiłaś jeszcze test?
ok, daj znać możesz na priv jak cośChciałam poczekać 2 dni i dopiero wtedy zrobic. Jutro zrobię i zobaczymy.
Oki dziękujeok, daj znać możesz na priv jak coś![]()