miszka0109
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a miałyście taką sytuację że test był biały a beta jednak pozytywna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byś musiała zobaczyć w przepisach czy można 1 wwozić je do kraju 2. W jakiej ilości 3. Czy nie trzeba mieć na to recepty od lekarza . Oglądam czasem celników polskich / szwedzkich i przewija się tam temat lekówDziewczyny mam takie pytanie, jak będę lecieć do siebie będę miała około 10 opakowań zastrzyków po 10 szt około. Sądzicie że będzie to problem na lotnisku na odprawie bagażowej? Nigdy takich rzeczy ze sobą nie miałam wcześniej.
Recepty mam, więc nie będzie z tym akurat problemu. Boże zawsze jakaś zagwozdkaByś musiała zobaczyć w przepisach czy można 1 wozić je do kraju 2. W jakiej ilości 3. Czy nie trzeba mieć na to recepty od lekarza . Oglądam czasem celników polskich / szwedzkich i przewija się tam temat leków![]()
Dobrze pamietam ze UK? Strona ministerstwa powinna pomocRecepty mam, więc nie będzie z tym akurat problemu. Boże zawsze jakaś zagwozdka![]()
Sprawdziłam i niby można jak się ma recepty .Byś musiała zobaczyć w przepisach czy można 1 wozić je do kraju 2. W jakiej ilości 3. Czy nie trzeba mieć na to recepty od lekarza . Oglądam czasem celników polskich / szwedzkich i przewija się tam temat leków![]()
Tak , do Uk.To teraz mam do myślenia , bo ja nie mam zaświadczenia lekarskiego, jedynie zalecenia z wizyty online .Dobrze pamietam ze UK? Strona ministerstwa powinna pomocZobacz załącznik 1677037
Napisali , że lub/orazTak , do Uk.To teraz mam do myślenia , bo ja nie mam zaświadczenia lekarskiego, jedynie zalecenia z wizyty online .
No właśnie też tak myśleNapisali , że lub/orazchyba nie powinno być problemu z sama receptą. Generalnie trzeba mieć pecha, aby wzięli ciebie na szczegółową
Moja przyjaciółka, gdy zaszła naturalnie w ciążę miała białe paski a beta była już spora.Dziewczyny a miałyście taką sytuację że test był biały a beta jednak pozytywna?
Za Waszą namową szybko podjechałam i zrobiłam betę i proga.lec odrazu na betęnawet juz dziś powinna wyjść
ja od początku nie zrobiłam żadnego testu tylko od 5dpt chodziłam na betę . Tymi testami nie chciałam się niepotrzebnie stresować
![]()