reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Jestem po drożności , oba jajowody drożne , pani powiedziała że chciałaby aby każdej tak pięknie kontrast przechodził . Na prawym jajniku pęcherzyk 25 mm na lewym 15 , właśnie jadę do apteki po zatrzyk z ovitrelle , jutro rano mają być sexy i później przez 3-4 dni albo chociaż co 2 dzień , w czwartek idę zobaczyć czy pękło . Także zobaczymy , trzymajcie kciuki 🤞 myślicie że kiedy powinnam zacząć testować żeby zobaczyć jak się wypłukuje , po jakiś 5-6 dniach ?
Ja myślę, że 8-9 dni po ovi, u mnie ostatnio się utrzymywał na pewno do 11dni po 🫣 zastrzyk był w czwartek i mieliśmy zalecone seksy codzienne od czwartku przez cały weekend 🤞🏻

reklama
Jestem po drożności , oba jajowody drożne , pani powiedziała że chciałaby aby każdej tak pięknie kontrast przechodził . Na prawym jajniku pęcherzyk 25 mm na lewym 15 , właśnie jadę do apteki po zatrzyk z ovitrelle , jutro rano mają być sexy i później przez 3-4 dni albo chociaż co 2 dzień , w czwartek idę zobaczyć czy pękło . Także zobaczymy , trzymajcie kciuki 🤞 myślicie że kiedy powinnam zacząć testować żeby zobaczyć jak się wypłukuje , po jakiś 5-6 dniach ?
Super, że drożne. Bolało Cię badanie? Co do ovitrelle to ja już od 2 dnia sprawdzałam jak kreska blednie, bo miałam dużo testów, u mnie np szybko się wypłukuje bo do 7 dni po była kreska, potem już biało.

Ja myślę, że 8-9 dni po ovi, u mnie ostatnio się utrzymywał na pewno do 11dni po 🫣 zastrzyk był w czwartek i mieliśmy zalecone seksy codzienne od czwartku przez cały weekend 🤞🏻
no u nas nie ma opcji codziennie do czwartku haha maz nie da rady 😅 tym bardziej że teraz ten tydzień był dość intensywny bo wiedzieliśmy czego się spodziewać haha także podziałamy wczoraj wieczorem , podziałamy jutro rano i ewentualnie w środę rano jak się uda , a w czwartek zobaczymy co się dzieje . Chociaż dziwiłam się bo powiedziała że ten 25 jest za duży i może nie pęknąć , tylko ten mniejszy . A u mnie zazwyczaj same pękały koło 25-27

Super, że drożne. Bolało Cię badanie? Co do ovitrelle to ja już od 2 dnia sprawdzałam jak kreska blednie, bo miałam dużo testów, u mnie np szybko się wypłukuje bo do 7 dni po była kreska, potem już biało.
wiesz co jak wkładała wszystko to czułam taki ból jak na miesiączkę , aż mi się gorąco zrobiło , później jak już leciał kontrast to praktycznie nie czułam , mówiła że to dobrze bo to oznacza że są drozne . Bardziej się bałam tym bardziej po ostatnich przygodach po histero ale było spoko , koło 30 min to trwało z przygotowaniem także luzik . Co do testów to ja właśnie już nie mam za dużo więc mi szkoda haha zeszły miesiąc miałam nadzieję że coś pyklo więc sikalam co chwilę haha 😅 także teraz muszę oszczednie , jutro rano zobaczę ile mam i sobie wykalkuluje kiedy zacząć haha

A powiedzcie mi , czy którejs też lekarz dał antybiotyk na 2 dni ? Azibiot się nazywa . Powiedziała że ona zawsze daje po drożności w razie w , mam wziąć dziś i jutro . Powiedziała że jest w pełni bezpieczny i można się starać

A powiedzcie mi , czy którejs też lekarz dał antybiotyk na 2 dni ? Azibiot się nazywa . Powiedziała że ona zawsze daje po drożności w razie w , mam wziąć dziś i jutro . Powiedziała że jest w pełni bezpieczny i można się starać
ja miałam po drożności antybiotyk jednorazowy albo na 2 dni, już nie pamiętam

To co , powiedzmy że owu będzie jutro . To wpisze się na 24.12 na ostateczny werdykt czyli 14 dpo , ale wiadomo zacznę już wcześniej haha 😅 co żeby nie było że prowadząca nie jest wpisana na testowanie 🫣😅

reklama
wiesz co jak wkładała wszystko to czułam taki ból jak na miesiączkę , aż mi się gorąco zrobiło , później jak już leciał kontrast to praktycznie nie czułam , mówiła że to dobrze bo to oznacza że są drozne . Bardziej się bałam tym bardziej po ostatnich przygodach po histero ale było spoko , koło 30 min to trwało z przygotowaniem także luzik . Co do testów to ja właśnie już nie mam za dużo więc mi szkoda haha zeszły miesiąc miałam nadzieję że coś pyklo więc sikalam co chwilę haha 😅 także teraz muszę oszczednie , jutro rano zobaczę ile mam i sobie wykalkuluje kiedy zacząć haha
U mnie lekarz powiedział, że oba były drożne, a bolało mnie jak skurczybyk, więc nie wiem czy brak bólu można uznać za oznakę drożności.

Do góry