Karolinak89
Fanka BB :)
TrzymamMamy tylko jeden zarodek, ryczę od ranaDziewczyny módlcie się/trzymajcie kciuki/cokolwiek,, żeby przeżył.....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TrzymamMamy tylko jeden zarodek, ryczę od ranaDziewczyny módlcie się/trzymajcie kciuki/cokolwiek,, żeby przeżył.....
tak ! Też to słyszałam i zamierzam tak zrobićOstatnio mam na tik toku wysyp filmów „słyszałam o starej mądrej opowieści, która mówi, że gdy położysz dziecięcym kocyk pod choinkę w formie prezentu, do następnych świąt będziesz miała dziecko”. Próbujecie? ;p
Okresu ani widu ani słychua dostałaś już ,mam wpisać?
kurde no .. i człowiek jak w takim zawieszeniu , niby jest nadzieja ale rozsądek podpowiada że przecież juz powinien test być pozytywny ,ale skoro nie ma okresu to przecież jest szansa .. masakra ,sama tak miałam nie razOkresu ani widu ani słychu
Ja jestem z Kaszubja nie utrzymuje kontaktu z ludźmi ze szkoły więc wątpię, że bym się zorientowała. Ale widzę, że większość jest z dużych miast Kraków, Poznań Trójmiasto, Białystok. A ja mam las na przeciwko i góry![]()
Jeden. Albo AŻ jeden! I to jaki siłacz!Mamy tylko jeden zarodek, ryczę od ranaDziewczyny módlcie się/trzymajcie kciuki/cokolwiek,, żeby przeżył.....
Tak jest zawsze .kurde no .. i człowiek jak w takim zawieszeniu , niby jest nadzieja ale rozsądek podpowiada że przecież juz powinien test być pozytywny ,ale skoro nie ma okresu to przecież jest szansa .. masakra ,sama tak miałam nie razto czekamy ... Trzymamy kciuki żeby jednak ta kreska była ,a ten dzisiejszy test był wadliwy i dlatego wyszła biel
![]()
ja tam pewnie bym zrobiłaTak jest zawsze .
Jeden plus że te cykle się wydłużają.
Wszystkiemu winna u mnie była tarczyca ale bez jaj przychodź w końcu. Chodz aplikacji pokazuje zrob jutro test .niby po co .