anyżowa
Fanka BB :)
SuperDziewczyny...
U mnie też dziś beta... 8dpt, pierwszy raz coś widzę, po tylu latach.... mamusiu, ale to mieszanka uczuć.
Zobacz załącznik 1677375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
SuperDziewczyny...
U mnie też dziś beta... 8dpt, pierwszy raz coś widzę, po tylu latach.... mamusiu, ale to mieszanka uczuć.
Zobacz załącznik 1677375
lekarz powiedziała że jeśli chcemy to można zrobic przerwe i zacząć w styczniu albo isc za ciosemNa pewno przyjdzie w kilka dni. Bardzo mi przykro... próbujecie dalej w tym cyklu? Macie jeszcze jakieś śnieżynki?
Z takim podejściem, to na pewno w końcu Ci się uda!lekarz powiedziała że jeśli chcemy to można zrobic przerwe i zacząć w styczniu albo isc za ciosem
po krotkim namysle i rozmowie w domu stwierdzilismy że idziemy za ciosem bo miesiąc czekania nic nam nie zmieni a ja mam 39 lat wiec mlodsza nie bede
zaostało nam 3 snieżynki
moja siostra powiedziała że jestem czlowiek czynu więc na pewno sie nie poddam
dziekuje jestescie kochaneZ takim podejściem, to na pewno w końcu Ci się uda!
I też bym zrobiła dokładnie tak jak Ty, za ciosem... 3 śnieżynki to super wynik, więc jest co transferować
W takim razie nastawiamy się tutaj wszystkie, że 2025 będzie Twoim rokiem zmian![]()
Dziś zrobiłam jeszcze jeden test żeby zobaczyć czy coś się dzieje i wyszło tak...trzymajcie kciuki za dzisiejsza bete
Dziewczyny...
Zobacz załącznik 1677375
ja używałam tychDziewczyny planuję zakup insulinówek najlepiej z zdejmowaną igłą, jakie polecacie? Tyle tego jest, że nie wiem które wybrać![]()