miszka0109
Fanka BB :)
Cudowna wiadomościJa dzisiaj byłam sprawdzić przyrost z kliniki. Więc dzisiaj beta już 154,23.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cudowna wiadomościJa dzisiaj byłam sprawdzić przyrost z kliniki. Więc dzisiaj beta już 154,23.
Ja również trzymam mocno kciuki
Dla niego to na pewno duży stres, może nie pokazuje ale na pewno przeżywa to razem z Tobą. Na pewno nie chciał by tak się stało, głowa do góry, jesteście już bardzo blisko ☺Dziewczyny jestem taka zawiedziona... Cieszę się, bo udało się pobrać 12 oocytów, ale mąż nie potrafił oddać nasienia i musieli je zamrozić...
@anyżowa![]()
Super że udało się uzyskać aż 12 oocytów. You did it girl! Głowa do góry, teraz jest tak zaawansowana technologia witryfikacji że jeszcze nie wszystko stracone i jak tylko uda się uzyskać nasienie to podejdziecie do hodowli w późniejszym terminie. Mieliście z lekarzem rozmowę jaki plan na kolejne kroki?Dziewczyny jestem taka zawiedziona... Cieszę się, bo udało się pobrać 12 oocytów, ale mąż nie potrafił oddać nasienia i musieli je zamrozić...
@anyżowa![]()