Nicky95
Fanka BB :)
Od dnia teoretycznej owulacji (dzień po tym jak wyszedł mi peak lh)no właśnie była ,tylko kiedyte 12 dni liczysz od którego momentu ?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od dnia teoretycznej owulacji (dzień po tym jak wyszedł mi peak lh)no właśnie była ,tylko kiedyte 12 dni liczysz od którego momentu ?
![]()
no to też teoretycznie możesz być 11 dpo ,możesz być 12 . Poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz testOd dnia teoretycznej owulacji (dzień po tym jak wyszedł mi peak lh)
I jak wrażenia? Masz jakiś aplikator czy jak to wygląda, bo ja będę używać pierwszy razteż właśnie używam tego żeluwiesz może czemu go wycofali? Bo ja nie mogłam żadnej informacji znaleźć
Są II,nie trzeba się dopatrywaćMyślę, że to jakieś 10/11dpo![]()
Może nie ostatnio, bo parę miesięcy temu, ale robiłam prywatnie w Alabie. Nie mam na wyniku napisane jaką to metodą byłoDziewczyny wczoraj byłam u gina i poprosiła przy okazji cytolog żeby pobrała mi wymaz na myco i ureoplazme.
Za wymaz zapłaciłam 56 zł.
Myślałam,że to jakoś dużo więcej kosztuje, ostatecznie to nie wiem czy zrobili mi to co trzeba bo na koniec w rejestracji babeczka stwierdziła że to nie jest pcr.. pytam o różnice to mówi że pcr jest dokładniejszy.
Zglupialam.
Czy która z Was robiła ostatnio takie wymazy ?
też mi się tak wydaje , może oni pobrali bakteriologiczno-grzybyczny tylko wtedy cena by się zgadzała , jeżeli to cena bez cytologii . Jak patrzyłam to na mycoplasme kosztuje koło 60 zł płuc ureoplasme też koło 60Może nie ostatnio, bo parę miesięcy temu, ale robiłam prywatnie w Alabie. Nie mam na wyniku napisane jaką to metodą byłoFakt, że ja tam poza myco i urea miałam chlamydię i HPV, ale rzeczywiście te 56zł wydaje się mało…