Aga993
Fanka BB :)
Jeeeej! Gratuluje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeeeej! Gratuluje!
z przyjemnością wpisze
hej ,czy rozumiem że chcesz się wpisać na testowanie jutro ? Nie wiemy wsumie z twojego wpisu kiedy była owulacja ani czym była potwierdzona także ciężko powiedzieć czy jest za wcześnie i czy jest szansa. Jeżeli był sex to jest szansaWitam. Byłam już na poprzednich grupach w innych miesiącach. Staram się kilka miesięcy i nic ale teraz straaasznie bolą mnie piersi i dół brzucha. Jutro powinnam dostać miesiączki a już zrobiłam 3 testy bo mam wrażenie, że jakoś inaczej boli mnie ten brzuch. Serio nie wkręcam sobie ale w tym cyklu boli nieustannie brzuch od kilku dni. Test robiony 3 dni temu wczoraj i dziś. Myślicie że jeszcze za wcześnie i jest szansa ? Te czekanie jest najgorszetesty o czułości 10
Tez jestem ciekawa@LadyCaro czy ty sikałaś może dzisiaj (w ukryciu jak to mówiłaś ostatnio )?![]()
Nie śledzę owulacji kochamy się z mężem co 2-3 dni. Poproszę o wpisanie testowania na poniedziałek możehej ,czy rozumiem że chcesz się wpisać na testowanie jutro ? Nie wiemy wsumie z twojego wpisu kiedy była owulacja ani czym była potwierdzona także ciężko powiedzieć czy jest za wcześnie i czy jest szansa. Jeżeli był sex to jest szansa
A masz pewność, że to 7dpo?Prożek 8,82.
Chyba lipa, co?
Nie mam. Tak wyliczył sobie doktorekA masz pewność, że to 7dpo?
Ty bierzesz jeszcze dodatkowo progesteron w tabletkach ? Bo ten sztuczny nie wychodzi w badaniach więc jeśli tak to w organizmie możesz mieć odpowiednią ilość :-)Nie mam. Tak wyliczył sobie doktorek
10 dzień od zastrzyku. No zobaczymy. Jeszcze mam powtórzyć w poniedziałek.