LadyCaro
Fanka BB :)
@LadyCaro czy ty sikałaś może dzisiaj (w ukryciu jak to mówiłaś ostatnio )?![]()
Nieee, dziś dopiero 3dpt, także nawet nie ma prawa nic wyjśćTez jestem ciekawa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@LadyCaro czy ty sikałaś może dzisiaj (w ukryciu jak to mówiłaś ostatnio )?![]()
Nieee, dziś dopiero 3dpt, także nawet nie ma prawa nic wyjśćTez jestem ciekawa
zawrotny nie jest no ale owulka była.Prożek 8,82.
Chyba lipa, co?
Dzięki @LadyCarozawrotny nie jest no ale owulka była.
czuję się absolutnie normalnie
To jest wbrew pozorom bardzo dobry objaw!czuję się absolutnie normalniedziś zaczełam czuć brzuch jak na okres. Zobaczymy...
będzie dobrzeczuję się absolutnie normalniedziś zaczełam czuć brzuch jak na okres. Zobaczymy...
Nie starałam się, piłam alko po prostu, bo jakaś okazja była a potem się okazało że jestem w ciąży. Znaczy byłam xdAle, że kiedy piłaś alko ? W trakcie starań ?
Bo ja się właśnie zastanawiam czy nie napić się dzisiaj wina bo mma otwarte, jesteśmy w trakcie starań, owulacje mam za około 2 dni, bo robie od 4 ndi testy owu i wklejam je w aplikacje premom. Dzisiaj 16 dzień cyklu.
Myślicie, że jak napije się wina to jakoś to może przeszkadzać w zajsciu itp ?
Ja wgl alko nie pije, okazyjnie tylko winko.
Ps. Nadrabiam, dlatego z takim opóźnieniem zadaje pytanie.
Gratki, obym za max dwa miesiące napisała to samo18.12 -Beta 35,10
Prożek 26,40
20.13 beta 131,42
Prożek 28,70
W końcu musi być dobrze![]()
mam nadzieję, że ten kropek jest na swoim miejscu i zostanie tam jeszcze przez 8 miesięcyGratki, obym za max dwa miesiące napisała to samo![]()
Dawaj znaćmam nadzieję, że ten kropek jest na swoim miejscu i zostanie tam jeszcze przez 8 miesięcy
Za Ciebie trzymam mocno![]()