Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O podwyższonej becie może świadczyć guz jajnika lub jajowodu wtedy jest wydzielany hormon.A robiłaś test ciążowy np. w środku cyklu? Może przyczyną podwyższonej bety wcale nie jest ciąża?
u mnie zauwazyli guza dopiero jak miał 10 cm więc to różnie może bycO podwyższonej becie może świadczyć guz jajnika lub jajowodu wtedy jest wydzielany hormon.
Jak dobrze kojarzę.
Autorka miała badane jajniki jajowody taką zmianę patologiczną lekarz raczej by zauważył
To wspuczujeu mnie zauwazyli guza dopiero jak miał 10 cm więc to różnie może byc
Tak jak pisałam wyżej, nie robiliśmy jeszcze szczegółowych badań. Jeśli się Niemira to po przeprowadzce do Polski mamy się zgłosić na rozszerzone badania pod kontem niepłodności. Jaka była przyczyna u ciebie?Czy robiłaś pakiet badań na trombofilię? Oraz czy partner miał robione badanie nasienia? Od tego zacznij, jeśli wyjdą nieprawidłowości w trombo to wtedy spróbowałabym z acardem i heparyną. Zachodzenie w ciążę cykl po cyklu jest możliwe, ja tak zachodziłam i miałam biochemy, ale udało się 5 ciążę donosić (po trzech biochemach lecieliśmy z lekarzem na kilka frotntów, by znaleźć przyczynę. Wszystkie biochemy potwierdzone betą
Tak tak robiłam kilka testów by sprawdzić czy beta się nie utrzymuje w racie ciąży pozamacicznej, ale wszystkie bielutkie.A robiłaś test ciążowy np. w środku cyklu? Może przyczyną podwyższonej bety wcale nie jest ciąża?
Tutaj w UK nie mam co liczyć na badania, nawet prywatnie wiec musimy czekać te kilka miesięcy.Tak jak pisałam wyżej, nie robiliśmy jeszcze szczegółowych badań. Jeśli się Niemira to po przeprowadzce do Polski mamy się zgłosić na rozszerzone badania pod kontem niepłodności. Jaka była przyczyna u ciebie?
pilny zabieg z soru bo guz owinął się wokół jajnika ,trwał 3,5 h ale udało się usunąć guz .To wspuczuje
Jak się to zakończyło?
Tutaj w UK nie mam co liczyć na badania, nawet prywatnie wiec musimy czekać te kilka miesięcy.