marietta2112
Fanka BB :)
Ok, już się przenosze na wątek inny, ale za Was wszystkie tu też trzymam kciuki i będę zaglądać. Dziękuję bardzo za wskazówkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Haha moja kuzynka w czasie owulacji miała mdłości (po winie i McDonald) a jak się później dowiedziała,że jest w ciąży (miałyśmy okres w tym samym czasie bo jej się tydzień spóźnił) to stwierdziła ,że te mdłości to były już ciążowea ja dalej uważam, że nie ma szans wysikać coś 5dpo o ile jesteś pewna, że owulacja była w Wigilię (bo jeśli była wcześniej to inna bajka).
Skoro zarodek wg medycyny zagnieżdża się od 6dpo to jakim cudem może wyjść wcześniej test ciążowy..?
I popieram @LadyCaro - rozumiem, że macie nadzieję, nikt wam tych ciąż nie odbierze, serio.
Ale jednak ciąża to trochę matematyka na początku i trzymajmy się faktów medycznych.
I to są piękne kreski ! Wątpię by po zastrzyku by były takie mocne! Gratuluję i trzymam kciuki za piękną betę13 dni po zastrzyku![]()
No to nie może być zastrzyk…Zrobiłam teraz kolejny całe 1,5h później![]()
Zrobiłam teraz kolejny całe 1,5h później![]()
i nawet nie byłoby to jakieś duże zaskoczenieJa się nie dziwię, że jesteś ostrożna. Biorąc pod uwagę ostatnie miesiące to jestem skłonna uwierzyć, że u Ciebie może być to nadal ovi
Obserwuje ją, treści spoko ale trochę przeraża mnie sposób w jaki ona mówiNie widać ale to screen z pytań na ig do estera_doktorkobiet . Wogole polecam tą dr ginekolog, dużo ciekawych treści wrzuca na ig pomocnych przy leczeniu niepłodności i nie tylko.