reklama
Bambi199027
Fanka BB :)
Kreska mocniejsza niż wczoraj. Nie wiem co myśleć ale mam nadzieję że to nie jakaś pozamaciczna czy coś. Jak ma z tego nic nie być to niech to się skończy normalnie okresem a nie pobytem w szpitalu . Trzeci raz nie dźwigne szpitala.
Zobaczę jutro rano i w czwartek co z tymi testami się będzie działo. I w razie co zrobię betę bo w piątek mam wizytę u gina na szczęście.
Zobaczę jutro rano i w czwartek co z tymi testami się będzie działo. I w razie co zrobię betę bo w piątek mam wizytę u gina na szczęście.
Załączniki
Bambi199027
angeliskax
Moderator
Ja bym poszła chyba dzisiaj żeby zobaczyć czy rosnie czy wciaz taka sama beta jak wczoraj...Kreska mocniejsza niż wczoraj. Nie wiem co myśleć ale mam nadzieję że to nie jakaś pozamaciczna czy coś. Jak ma z tego nic nie być to niech to się skończy normalnie okresem a nie pobytem w szpitalu . Trzeci raz nie dźwigne szpitala.
Żołna
Ona jest różowa na żywo?Szkoda że tak się jakośc psuje.
Bambi199027
tak . Różowa .właśnie szarą bym się nawet nie przejmowała.Ona jest różowa na żywo?
Żołna
Może jednak skocz na betę dziś? Nie będzie odstępu 48 godzin ale już będziesz wiedziała czy rośnie. Za co trzymam wciąż kciukitak . Różowa .właśnie szarą bym się nawet nie przejmowała.
madziulka_91
Przepraszam ,że wtrące ale może podniose na duchu. Ja miałam identyczną sytuacje z testami pink. Pokazywały kreske drugą,bardzo jasną ale różową poszłam na bete a tam <1,2Szkoda że tak się jakośc psuje.
Pinki mnie nie zawodziły jak były białe to białe i koniec . Co więcej w poprzednim cyklu w 11dpo i 12dpo widziałam na testach pink drugą kreskę gdzie w 9,10 i 13dpo były już białe. Kreska była mega blada,nie ciemniała w 13dpo test był biały i okres dostałam w terminie. Ale takich skrzepów nie miałam nigdy i trwał aż 8 dni i najprawdopodobniej wyłapał test pink biochema. Trzymam kciuki i wierze że będzie dobrze , skoro testy ciemnieją
reklama
Bambi199027
Dla mnie właśnie jest to bardzo dziwne że te testy były w stanie wyłapać tak niska betę która wskazuje na brak ciąży . Gdyby nie to że muszę ta heparynę nie robiłam bym w życiu tak szybko testów bo to tak miesza w głowie