Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym poszła chyba dzisiaj żeby zobaczyć czy rosnie czy wciaz taka sama beta jak wczoraj...Kreska mocniejsza niż wczoraj. Nie wiem co myśleć ale mam nadzieję że to nie jakaś pozamaciczna czy coś. Jak ma z tego nic nie być to niech to się skończy normalnie okresem a nie pobytem w szpitalu . Trzeci raz nie dźwigne szpitala.
Zobaczę jutro rano i w czwartek co z tymi testami się będzie działo. I w razie co zrobię betę bo w piątek mam wizytę u gina na szczęście.
Ona jest różowa na żywo?Szkoda że tak się jakośc psuje.
tak . Różowa .właśnie szarą bym się nawet nie przejmowała.Ona jest różowa na żywo?
Może jednak skocz na betę dziś? Nie będzie odstępu 48 godzin ale już będziesz wiedziała czy rośnie. Za co trzymam wciąż kciukitak . Różowa .właśnie szarą bym się nawet nie przejmowała.
Przepraszam ,że wtrące ale może podniose na duchu. Ja miałam identyczną sytuacje z testami pink. Pokazywały kreske drugą,bardzo jasną ale różową poszłam na bete a tam <1,2Szkoda że tak się jakośc psuje.