Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My mamy tendencje do wyłapywania wczesnych ciążTak. Miałam bete 1.4, przyrost po dwóch dniach na 30
Progesteron akurat miałam śmieszny bo 8ng (dobił wyżej wraz z betą).
Syn właśnie skończył roktakże zdarza się tak szybko wyłapać ciążę
Ale znam też podobny przypadek gdzie po dwóch dniach beta już była mniej jiz 1.2 więc nie wiadomo. Jest 50% szans
Nie spadla, była caly czas negatywna.No niestety, beta mi spadła, więc czekam na @.
Z 1,14 zrobiło się mniej niż 0,20, więc chyba spadłaNie spadla, była caly czas negatywna.
Wystarczy, że badali na innym aparacie.Z 1,14 zrobiło się mniej niż 0,20, więc chyba spadła![]()
Na tym samym aparacie, w tym samym laboratorium.Wystarczy, że badali na innym aparacie.
Serio będziesz się doszukiwać? Taka roznica to może być bląd pomiaru a może być naturalna róznica. Ciąża jest od bety powyżej 5, bo na dobrą sprawę nie wiemy, czy wyjściową wartością jest 0, 1 czy 0,75.Na tym samym aparacie, w tym samym laboratorium.
Mam wrażenie, że jedyną osobą doszukującą się dziury w całym to właśnie Ty.Serio będziesz się doszukiwać? Taka roznica to może być bląd pomiaru a może być naturalna róznica. Ciąża jest od bety powyżej 5, bo na dobrą sprawę nie wiemy, czy wyjściową wartością jest 0, 1 czy 0,75.
Nie było ciąży. Naprawdę.