Sok z żuka
Fanka BB :)
Czeka*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My zamawialiśmy jak byl przestój w produkcji bo nie ruszyli z wersja 2.0. Ale jakoś niedługo po naszym zamówieniu zaczęli produkcję i w sumie ok miesiąca zeszło. Z tego co nam w sklepie kowali robią partie kolorami, im popularniejsze tym prawdopodobnie szybciej będzie.dziękujęa ile czekaliście na wózek? Bo czytałam że długo się czekaliście
Oki dziękuję bardzoMy zamawialiśmy jak byl przestój w produkcji bo nie ruszyli z wersja 2.0. Ale jakoś niedługo po naszym zamówieniu zaczęli produkcję i w sumie ok miesiąca zeszło. Z tego co nam w sklepie kowali robią partie kolorami, im popularniejsze tym prawdopodobnie szybciej będzie.
a masz ivi czy ivi 2.0? Czy ten inny model?
To ivi na pewno 1, 2.0 wyszedł w zeszłym rokuNie, akurat Bassa, ale oba sprawdzałam w sklepie i były podobne pod kątem amortyzacji. Aczkolwiek wg chłopa w sklepie Bass niby trochę lepszy (choć ja tego nie czułam, ale na starego bajera podziałała i wybraliśmy Bass). To było pod koniec 2022 roku, także wtedy to nie wiem, który to był dokładnie numer najnowszy, ale to pewnie można sprawdzić.
dziękuję bardzoNie, akurat Bassa, ale oba sprawdzałam w sklepie i były podobne pod kątem amortyzacji. Aczkolwiek wg chłopa w sklepie Bass niby trochę lepszy (choć ja tego nie czułam, ale na starego bajera podziałała i wybraliśmy Bass). To było pod koniec 2022 roku, także wtedy to nie wiem, który to był dokładnie numer najnowszy, ale to pewnie można sprawdzić.