• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża biochemiczna

marietta2112

Fanka BB :)
Cześć, 29.12 powinnam dostać miesiączkę, ale się nie pojawiła. Test wskazał bladą kreskę, 30.12 hcg 74,54, typowe objawy, tkliwość piersi, rozpychanie macicy, nudności. Według kalendarza to był 4+2 tydzien ciazy. Po trzech dniach objawy odpuściły, zostal ból w krzyżu i takie skurcze delikatne. Potem 2.01 hcg już tylko 15,6, 3.01 hcg 8,06. Następnego dnia zaczęło się krwawienie, ze skrzepami i jasną krwią. Dziś trzeci dzień i już tylko delikatne plamienie z małymi srzkepami, takie bardziej nitki. Objawów bólu już praktycznie brak, delikatne skurcze. Czy to możliwe, że już koniec oczyszczania po ciążybiochemicznej? Ile to jeszcze może potrwać.

reklama
Tak to koniec .
Beta spadła przyszedł okres .
Powinna być to normalna miesiączka
Jedne mają ją silniejsza inne nie odczuwają różnicy.
W następnym cyklu mozesz starać się normalnie

A czy jest jakieś prawdopobienstwo że to jednak może być pozamaciczna, czy powinnam czuć się wtedy jakoś inaczej? Naczytałam się i się obawiam choć wtedy to chyba jest jeszcze hcg wyższe a mi spadło w trzy dni wszystko..

reklama
Dzisiejsze wyniki HCG już 0,4 więc wszystko chyba zeszło, chociaż CRP delikatnie podwyższone 11, ale chyba nie mam powodu do niepokoju, jak myślicie? Już w zasadzie bez krwawienia, czyli trzy dni trwało, teraz tylko takie delikatne plamienie.
CRP może być powyzszone, bo jestem w końcówce przeziębienia i jeszcze wyszła mi opryszczka.
W czwartek wizyta kontrolna u ginekologa, trzymajcie kciuki żeby tam nic nie znalazł nieoczyszczonego we mnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry