Hela1
Fanka BB :)
Ciekawe jak to jest z tymi włosami, czy to od czegoś zależy czy dzieci je mają przy urodzeniu czy po prostu losowoRaczej nie za mało. Różne są standardy w necie w tym tygodniu, 1500 - 2000g to średnia. Piszą, że w tym okresie każde maleństwo rozwija się w swoim indywidualnym, uwarunkowanym genetycznie rytmie.
Fajnie, że jest drobniutka. Moja z kolei jest z tych większych, w 31tc waży już 2200g więc będzie większe wyzwanie ją urodzić. Liczę, że na większą wagę składają się, jak mówi lekarz - długie nogi (którymi lubi tuptać i rozpychać się po żebrach) a jej bujna czupryna będzie miała właściwości poślizgowe i jakoś przejdzie...

Koleżanka miała wywoływany poród ze względu na dużą wagę dziecka, ale tak się zapierał że 3 dni go wywoływali, no i waga też okazała się być przesadzona…
 mógłby spokojnie jeszcze siedzieć
 mógłby spokojnie jeszcze siedzieć 

dzisiaj widziałam na usg, że ma tych włosów naprawdę mnóstwo
 dzisiaj widziałam na usg, że ma tych włosów naprawdę mnóstwo 
 . Nienawidził dotykania i mycia włosów (zawsze darł się przy kąpieli wniebogłosy, ale to też chyba przez szampon, który piekł w oczy jak mu niechcący naleciało).
. Nienawidził dotykania i mycia włosów (zawsze darł się przy kąpieli wniebogłosy, ale to też chyba przez szampon, który piekł w oczy jak mu niechcący naleciało).  , żeby w odpowiednim momencie zakupić i problem potencjalnego zalewania oczu zniwelować
 , żeby w odpowiednim momencie zakupić i problem potencjalnego zalewania oczu zniwelować  współczuję mu tego wyciągania... Pewno było mu nadzwyczaj dobrze
 współczuję mu tego wyciągania... Pewno było mu nadzwyczaj dobrze
 all inclusive mama hotel
 all inclusive mama hotel  łóżko wodne
łóżko wodne  z funkcją bujania, ciepełko optymalne
 z funkcją bujania, ciepełko optymalne , odżywcze drinki
, odżywcze drinki . Poza tym nikt nie lubi jak mu wakacje skracają
. Poza tym nikt nie lubi jak mu wakacje skracają 

Jeszcze na połówkowych była łysa jak kolano, a wczoraj na trzecich prenatalnych doktor zwrócił uwagę, że ma tyyyle włosów. Wysyłam screena (nie jest zbyt wyraźny ale te wszystkie uchwycone paseczki na górze to jej kędziory
 Jeszcze na połówkowych była łysa jak kolano, a wczoraj na trzecich prenatalnych doktor zwrócił uwagę, że ma tyyyle włosów. Wysyłam screena (nie jest zbyt wyraźny ale te wszystkie uchwycone paseczki na górze to jej kędziory  )
) 
			 aż się o to zapytam na wizycie
 aż się o to zapytam na wizycie 

, ale raczej jest to wyjatek anizeli regula, jak znalezc zajebistego faceta na tinderze
, ale raczej jest to wyjatek anizeli regula, jak znalezc zajebistego faceta na tinderze  (
 ( )
)