reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
To czemu się bada później wg zaleceń lekarza? W sensie jaki jest sens tego skoro u tak nie ruszy?
Pewnie by beta była już dwu/trzycyfrowa, by sprawdzić przyrost. Jeśli beta 6/7 dni po transferze nie ruszyła to znaczy że zarodek się zatrzymał... Nawet przy ciąży biochemicznej w 5dpt miałam pozytywny test. 9dpt beta 53...

to może lepiej będzie jak nie będziesz go namawiać , może sam zmieni zdanie i jednak będziecie coś działać na luzie i akurat się uda , bo bez sensu się denerwować nawzajem
Tak zrobię. Nie ma co naciskać. Przyczaje się jak tygrys a w okolicy owulacji zaatakuje 😆 Dziś go zapytałam jakie są szanse, że zmieni zdanie to powiedział że 10% 🤣 Zawsze to więcej niż 0 😂

Dziewczyny co myślicie o tych wszystkich radach dot płodności typu eliminowanie plastiku, tylko naturalne kosmetyki, unikanie światła niebieskiego itd?
Niedawno mi koleżanka mówiła, że ona takie zmiany wprowadza bo podchodzi do invitro i się zastanawiam czy to faktycznie aż takie ważne

reklama
Dziewczyny co myślicie o tych wszystkich radach dot płodności typu eliminowanie plastiku, tylko naturalne kosmetyki, unikanie światła niebieskiego itd?
Niedawno mi koleżanka mówiła, że ona takie zmiany wprowadza bo podchodzi do invitro i się zastanawiam czy to faktycznie aż takie ważne
Ja się tym zbytnio nie przejmuje. Wkoncu nie dajmy się zwariować. Biorę suple, staram się jeść zdrowo, pije dużo wody i żyje normalnie.

Do góry