Słaby jest Twój wpis, serio...pośmiać się możesz z programu rozrywkowego typu " krolowa przetrwania ".blokada plemników?
Rozumiem, że nasienie wychodzi z penisa a plemniki zostają w jądrach?
No leżę i kwiczę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Słaby jest Twój wpis, serio...pośmiać się możesz z programu rozrywkowego typu " krolowa przetrwania ".blokada plemników?
No leżę i kwiczę![]()
to proszę wrzuć mi badania medyczne mówiące o blokadzie plemników.Słaby jest Twój wpis, serio...pośmiać się możesz z programu rozrywkowego typu " krolowa przetrwania ".
nie wiem czy jest zmienna bo akurat to kojarzę że mówiła że jest stała , tak mi się wydaje . Ja naprzyklad nie wiem jaką mam fazę lutealna i kompletnie nie wiem jak ja zbadać ,bo cały czas jestem na lekach więc nie wiem czy to się liczy . Wcześniej nie badałam owulacji więc nie wiedziałam , jak zaczęłam badac to zawsze po owu biorę duphaston i wychodzi mi że okres dostaje po około 16-17 dniach od owulacjiTak dokładnie o to mi chodzi.
Że nie zawsze bada sie progesteron 7 dni po owulacji.
Faza lutealna 14 dni 7dni po progesteron
Faza lutealna 10 dni 5 dni po progesteron
Jestem ciekawa tego
Nie kazda z nas ma taką fazę lutealna
Ja mam 11 dni
Ktoś ma 14 ktoś
Inny 10
I ponoć ona jest nie zmienna a z wiekiem zmienia się.
Ja zaszłam 12 lat temu 3 dni po okresie.
Grubo przed okresem około 6 dni wiedziałam o ciąży.
Teraz się wszystko przesunęło
Wiek robi swoje ,stres - styl życia,choroby etc.
Tak mi się wydaje że to wszystko ma wpływ
mogę się również pośmiać z głupot typu blokada plemnikówSłaby jest Twój wpis, serio...pośmiać się możesz z programu rozrywkowego typu " krolowa przetrwania ".
A czytasz ze zrozumieniem? Bo ja nigdzie o blokadzie plemników nie pisałam. Pisałam o "blokadzie". Miałam na myśli blokadę psychiczną. Tym bardziej że ja, jako kobieta, plemników nie produkujeblokada plemników?
No leżę i kwiczę![]()
ale ja mówię cały czas o tym co napisała autorka, czyli, że nie zaszła w ciążę bo mężówi się zablokowały plemniki ze stresu - słowa lekarki.A czytasz ze zrozumieniem? Bo ja nigdzie o blokadzie plemników nie pisałam. Pisałam o "blokadzie". Miałam na myśli blokadę psychiczną. Tym bardziej że ja, jako kobieta, plemników nie produkuje![]()
jak jesteś na lekach wydłużających fazę lutealna to nie zbadasz tego niestety. Musisz mieć cykl (a najlepiej kilka cykli) bez wspomagania i wtedy sprawdzić. Ja mam 11 dniową fazę lutealna i progesteron badałam kilkakrotnie 5/6/7/8 dzień po owu. Ale u mnie też ten prog jest zawsze niski i maksymalnie do chyba 12/14 dobijał w okolicach 6/7 dnia, a potem szybciutko spadał.nie wiem czy jest zmienna bo akurat to kojarzę że mówiła że jest stała , tak mi się wydaje . Ja naprzyklad nie wiem jaką mam fazę lutealna i kompletnie nie wiem jak ja zbadać ,bo cały czas jestem na lekach więc nie wiem czy to się liczy . Wcześniej nie badałam owulacji więc nie wiedziałam , jak zaczęłam badac to zawsze po owu biorę duphaston i wychodzi mi że okres dostaje po około 16-17 dniach od owulacji
ale lekarka @MamaR to powiedziała i o tym rozmowa, odniosłaś się do wpisu, a nie czytałaś o czym mowa?A czytasz ze zrozumieniem? Bo ja nigdzie o blokadzie plemników nie pisałam. Pisałam o "blokadzie". Miałam na myśli blokadę psychiczną. Tym bardziej że ja, jako kobieta, plemników nie produkuje![]()
Ale ja się w tej kwestii z Tobaa zgadzam, jedynie wydźwięk Twojego wpisu jest nie na miejscu i tyle.to proszę wrzuć mi badania medyczne mówiące o blokadzie plemników.
Myślę na invitro więc chętnie poczytam, żeby mojemu facetowi w dniu punkcji się nie zablokowały.