reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
ale ja mówię cały czas o tym co napisała autorka, czyli, że nie zaszła w ciążę bo mężówi się zablokowały plemniki ze stresu - słowa lekarki.

A jak jest wytrysk to są plemniki, nic się nie blokuje. 🤷🏻‍♀️ No chyba, że w nasieniu nie ma plemników ale to inna bajka.
Skoro mówisz o autorce tamtych pisanych słów to czemu wyśmiewasz mój post?
No niestety blokada psychiczna różne rzeczy w ludzkim organizmie robi, czasami na pierwszy rzut oka zupełnie niepowiązane. Czy akurat blokuje zajście w ciążę? Przypuszczam że też.

Skoro mówisz o autorce tamtych pisanych słów to czemu wyśmiewasz mój post?
No niestety blokada psychiczna różne rzeczy w ludzkim organizmie robi, czasami na pierwszy rzut oka zupełnie niepowiązane. Czy akurat blokuje zajście w ciążę? Przypuszczam że też.

Proszę o badania 🙂

Czytałam. Został wyśmiany mój post więc się do tego odnoszę.
napisałaś wyraźnie, że to może była "ta blokada" czyli blokada plemników, bo i tym mowa.

Chcecie wierzyć w blokady plemników to sobie wierzcie ale współczuję tym, które tu przyjdą, przeczytają i w to uwierzą.

Załączniki

• 65b9bb57-c0b7-4446-88dd-82afdc3038c6.jpeg
    65b9bb57-c0b7-4446-88dd-82afdc3038c6.jpeg
    30 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry