MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ale nikt nikogo tu nie wyśmiał dziś...Pewnie, masz rację! Ale róbmy to bez wysmiewania, będzie od razu milej![]()
Osobiście wyśmiałam stwierdzenie lekarza o blokowaniu plemników i tyle. Bo dla mnie to głupota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale nikt nikogo tu nie wyśmiał dziś...Pewnie, masz rację! Ale róbmy to bez wysmiewania, będzie od razu milej![]()
Ale.sie tego blokowania czepiłaśale nikt nikogo tu nie wyśmiał dziś...
Osobiście wyśmiałam stwierdzenie lekarza o blokowaniu plemników i tyle. Bo dla mnie to głupota.
Tak jak już pisałam nie znam drogi każdej z kobiet, twojej także nie znam .. dlatego nie było to personalnie skierowane do Ciebie.ale reszta uczestniczek ma dzieci więc... To raczej nie do nich.
Akurat dla mnie to nie bzdura, a samo wyjaśnienie mnie zaniepokoiło jeszcze bardziejAle.sie tego blokowania czepiłaś
Ja to myślę że lekarka powiedziała swoje, autorka feralnego postu mogła zrozumieć inaczej i ot cała afera o nic, to raz, a dwa to w sumie na poczatku wywód był o to, że owy mąż autorki nie chce dzieci i zapewne jest zmuszany tudzież wyrabiany w dziecko, co finalnie jest bzdura jak sama autorka wyjaśniła później.
Amen!
W punkt!Ale.sie tego blokowania czepiłaś
Ja to myślę że lekarka powiedziała swoje, autorka feralnego postu mogła zrozumieć inaczej i ot cała afera o nic, to raz, a dwa to w sumie na poczatku wywód był o to, że owy mąż autorki nie chce dzieci i zapewne jest zmuszany tudzież wyrabiany w dziecko, co finalnie jest bzdura jak sama autorka wyjaśniła później.
Amen!
No my się czepiamy blokowania plemników o którym lekarka jak najbardziej mogła wspomnieć bo różne rzeczy słyszałam (nikt nie pisał, że to autorka wymyśliła), a to w sumie na nas poszedł pojazd i wytykanie niepłodności..Ale.sie tego blokowania czepiłaś
Amen!
Ale to nie jest już Twoja sprawaNo my się czepiamy blokowania plemników o którym lekarka jak najbardziej mogła wspomnieć bo różne rzeczy słyszałam (nikt nie pisał, że to autorka wymyśliła), a to w sumie na nas poszedł pojazd i wytykanie niepłodności..
Co do męża to ja dalej uważam, że potrzebna jest szczera rozmowa, od trzech miesięcy czytam, że on raz chce raz nie chce, dziś nie chce, jutro chce, dziś się boi, jutro się nie boi.. Więc jednak uważam, że warto to poważnie przegadać bo może t9 być krzywdzące dla obu stron.
Serio? Zaniepokoił Cie mąż obcej kobiety z forum? Za mało macie problemów kobiety albo za dużo wolnego czasu na takie rozkminy.Akurat dla mnie to nie bzdura, a samo wyjaśnienie mnie zaniepokoiło jeszcze bardziej![]()