Owulacja
Fanka BB :)
Przychodziły mi powiadomienia bo na początku coś tu napisałam, chyba jak stalkowałam Korę93Wracasz na kreski?![]()
I jak @MyszkaMiki30 napisała o kawusi to przypomniał mi się gif
Bo kiedyś kreski i staraczki były okraszone gifami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przychodziły mi powiadomienia bo na początku coś tu napisałam, chyba jak stalkowałam Korę93Wracasz na kreski?![]()
Nie!
aaa dobra to była akcja o spożywanie alkoholu w trakcie starań . Tak ?Nie. Nie z tego powodu odeszłam. Mąż badanie nasienia robił już dwukrotnie
Przychodziły mi powiadomienia bo na początku coś tu napisałam, chyba jak stalkowałam Korę93
I jak @MyszkaMiki30 napisała o kawusi to przypomniał mi się gif
Bo kiedyś kreski i staraczki były okraszone gifami
![]()
a szkoda ,bo myślałam że jakoś pierwszy tescik pozytywny nam tutaj wleci ,bo coś biednie e tym miesiącu hahaNie!
Trzymam się dzielnie zgodnie z założeniami![]()
Nie!
Trzymam się dzielnie zgodnie z założeniami![]()
Przecież jest pierwszy post Q którym jak byk napisane jest słowo regulamin j wypisane zasady, no ja pi e p rzeAle wy to wiecie, nowi uczestnicy forum ogólnie niekoniecznie....tytuł sugeruje, że to watek dla osób z kreskami w styczniu, ktoś zrobi test i przychodzi się pochwalić![]()
Bondżorno i guten morgen tradycyjnie
Ej no bo ja już sobie wkręciłam że mi czasem niedobrze, brzuch mnie ciągnie i su t ki bolą więc poczekam niech chłop ma satysfakcję że go i ginki posłucham xdNo weź
Siknę z Tobą dla sportu.
BTW w sumie chyba faktycznie będę normalnie sikać, a nóż się zaskoczę
Szczególnie, że już mam mdłości od wczoraj![]()