olka11135
Fanka BB :)
faktycznie fala hejtu...polecam przeczytać znaczenie tego słowa.
Dostałaś całkiem mądre odpowiedzi, jeszcze wtedy napisałaś, że twój facet nie musi robić badania nasienia bo prowadzi zdrowy tryb życia![]()
Ups
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
faktycznie fala hejtu...polecam przeczytać znaczenie tego słowa.
Dostałaś całkiem mądre odpowiedzi, jeszcze wtedy napisałaś, że twój facet nie musi robić badania nasienia bo prowadzi zdrowy tryb życia![]()
zajęło mi to minutę
Ostatnio mi kazał od 14 dnia przez 12 dni (wziął pod uwagę mój najkrótszy 25 dniowy cykl) ale i tak brałam chyba od 17 czy 18 dnia właśnie przez 10 dni gdy mi 3 temperatura wyższa wyskoczyła. A okres przyszedł tak jak przeważnie miałam cykl - 29 dnia.
Ok przeczytam sobie dokładnie ulotkę jeszcze raz bo już nie pamiętam co tam jest.Ogólnie jeżeli bierzesz w ten sposób (chciałabym napisać więcej, ale zaraz znowu będzie że to fala hejtu) to dla ja bym stosowała się do ulotkowego brania 10 dni - natomiast postąpisz jak uważasz
Ok przeczytam sobie dokładnie ulotkę jeszcze raz bo już nie pamiętam co tam jest.
A myślisz że jest sens brać dodatkowo kwas foliowy jak biorę pregna start z aktywnymi folianami? Zapomniałam gina o to zapytać.
Nie. Mam tylko podejrzenie niedomogi lutealnej. Brałam też metforminę ale... (Nie krzyczcie) Mam przerwę. Muszę pogadać z Endo na jej temat bo nie jestem przekonana do niej, ale wizytę mam pod koniec stycznia.Ja bym nie mieszała jeżeli nie masz potwierdzenia, że coś jest nie tak.
Bo przyznam szczerze, że nie pamiętam czy masz wskazania do acardu/heparyny?
No jeżeli dla Was dalszé komentarze i oceniania jest normalne, to nie mam pytań. Takich osob jak ja, ktore zostaly zrugane że blednie dobrane slowa, albo zle przemyslenia bylo wiele na tych watkach. I przeważnie osoby, ktore rugaja innych, to te same gwiazdki. Przypadek? Nie sądzefaktycznie fala hejtu...polecam przeczytać znaczenie tego słowa.
Nie no kuma i ma rację bo myśli logicznie. Tak czy siak się będę stresować więc po co mi tohahanic chłop nie kuma no
ale to może lepiej ,motywuje cię do czekania ,skoro jednak wolisz czekać
![]()
ale gdzie ona cię zhejtowała? Chcesz zrobić z siebie ofiarę?No jeżeli dla Was dalszé komentarze i oceniania jest normalne, to nie mam pytań. Takich osob jak ja, ktore zostaly zrugane że blednie dobrane slowa, albo zle przemyslenia bylo wiele na tych watkach. I przeważnie osoby, ktore rugaja innych, to te same gwiazdki. Przypadek? Nie sądze![]()