reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Żeby formalności stało się zadość i żeby nikt nie zarzucał mi że piszę bez zapisania, zapisz mnie proszę @Patii26 na wtorek 21 😀
@penguinlicious witaj, u mnie aktualnie oczekiwanie na wynik pierwszego transferu, walka samej ze sobą żeby jeszcze nie zatestować 🙈🙈 Ogólnie usunęłam już aplikację we wrześniu sama wiesz dlaczego 😉 ale w grudniu odkąd zaczęłam przygotowania do transferu zainstalowałam ją spowrotem i tak czasem podczytuje tylko bo odzywać się to jak widać czasem strach i nic się tu nie zmieniło 🙈
A u Ciebie jak? Widziałam gdzieś że się przymierzasz do IUI? 😀
Suuuuuper! Pamiętam jak pisałaś, że przymierzasz się już myślami do IVF. Czyżby nadal pod opieką „naszej” pani doktor? 😄 Ile jesteś dpt? Trzymam mooooocno kciuki!! 🤞🏻🤞🏻

Tak, my spróbujemy najpierw IUI. Już mieliśmy umówioną wizytę kwalifikacyjną do IVF, ale dzień wcześniej mieliśmy jeszcze wizytę w poradni na NFZ i stwierdziliśmy, że damy jeszcze temu szansę 😊 Jak się nie uda, to przynajmniej będę miała poczucie, że zrobiliśmy już co się dało. Także czekam na 🐒 i zaczynam stymulację letrozolem 😊

Lacibios femina bo ma ten konkretny szczep jakistam
właśnie patrzyłam teraz na skład ,to faktycznie ma inny szczep . Ale może ja mam ten bo z tego co przeczytałam to ma ten szczep z gram dodatni więc może akurat ma zadzialac na to co mi wyszło ,nie wiem nie znam się. Ale jak będę u niej na wizycie to zapytam czym się różnią te szczepy i jakie to ma znaczenie który się przyjmuje i wgl

właśnie patrzyłam teraz na skład ,to faktycznie ma inny szczep . Ale może ja mam ten bo z tego co przeczytałam to ma ten szczep z gram dodatni więc może akurat ma zadzialac na to co mi wyszło ,nie wiem nie znam się. Ale jak będę u niej na wizycie to zapytam czym się różnią te szczepy i jakie to ma znaczenie który się przyjmuje i wgl
Zapytaj bo te dwa szczepy podobno są właśnie typowo na problemy kobiece i ja brałam przy antybiotyku na anginę bo przy osłabieniu miałam wrażenie że coś mi się zaczyna a gin wykluczył. Tak czy siak brałam, zapytać możesz, bo mi dopiero ta urogine powiedziała że coś takiego istnieje i podobno dobrze w ciąży też brać

My rok temu wypożyczyliśmy kampera i zrobiliśmy sobie objazd po Polsce. Było naprawdę fajnie. W tym roku mam nadzieję też się uda. Nie kosztowalo miliony monet, a spędzaliśmy czas tak jak nam pasuje. Byliśmy praktycznie samowystarczalni bo tylko tankowanie wody nas interesowało bo prąd mieliśmy z solarów. W tym roku chcemy albo pojechać na zachód Polski albo za granicę, bo w tamtym roku byliśmy na południu, wschodzie i północy Polski. Udało nam się nawet odwiedzić znajomych których nie widzieliśmy od studiów.
Taka wycieczka kamoerem to moje małe marzenie 😍 mam nadzieję, że kiedyś nam się uda taki trip po Polsce 😀

Czy to jest wątek podróżniczy, czy dla osób starających się o dziecko? Straszny bałagan niektóre z was tu robią
Z tego co widzę to nie jesteś zapisana, więc jeśli chcesz się udzielać to zapisz się na testowanie lub na ławeczkę. Przeczytaj regulamin na pierwszej stronie.

I rozmawiamy tutaj na różne tematy, żeby ciągle nie pisać jednego i tego samego.

reklama
Do góry