• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
U mnie dziś mega kiepsko z samopoczuciem od rana mam mdłości , cały czas czuję senność a po drzemce obudziłam się z bólem głowy ...trochę mnie zmartwiła informacja od siostry ,że jej córka ma grype typu A ,a widziałyśmy się w niedzielę .Mam nadzieję ,że nie sprzedała mi jakiegoś wirusa .Myślicie ,że jak już mega zacznie boleć to paracetamol mogę wziąć ? Czy lepiej przemęczyć się .
Paracetamol możesz;)

Dziewczyny jestem w drugim trymestrze, ale powoli chciałabym wrócić na zajęcia Aqua aerobiku na basenie :D czy polecacie jakieś probiotyki doustne, aby się uchronić przed potencjalnymi infekcjami? Nigdy nie miałam z tym problemu, ale w ciąży to nigdy nie wiadomo :D

Dziewczyny jestem w drugim trymestrze, ale powoli chciałabym wrócić na zajęcia Aqua aerobiku na basenie :D czy polecacie jakieś probiotyki doustne, aby się uchronić przed potencjalnymi infekcjami? Nigdy nie miałam z tym problemu, ale w ciąży to nigdy nie wiadomo :D

Ja mogę polecić nie tyle do picia co dowcipne- invag. U mnie się sprawdzają, słyszałam też że są tampony probiotyczne ale nie znam nazwy.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry