Stokrotka321
Zaciekawiona BB
Mi się udało 407 zł ale słyszałam że ceny są przeróżneTak wiem,dzwoniłam ,pytałam.
450zl dawka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi się udało 407 zł ale słyszałam że ceny są przeróżneTak wiem,dzwoniłam ,pytałam.
450zl dawka
W jakich odstępach musisz szczepić się gsrdiasem9?Mi się udało 407 zł ale słyszałam że ceny są przeróżne
Miałaś jakieś skutki uboczne ?W jakich odstępach musisz szczepić się gsrdiasem9?
0-2-6 pierwsza w styczniu . Druga w marcu i potem trzecia. Żadnych tylko tyci ból rękiMiałaś jakieś skutki uboczne ?
0 pierwsza dawka0-2-6?
Ja tak miałam przy ureaplasmie (ból podbrzusza, ból przy pełnym pęcherzu), po wyleczeniu przeszłoCześć dziewczyny ,jakoś cicho sie zrobiło .Co tam u Was ?jak nastroje?
Wspominałam wcześniej, że bardzo brzuch mnie boluje,wędrujący bol ...
W czwartek miałam usg brzucha I piersi (zaniedbałam to na 3lata ooo zgroozo) I wszystko ok na szczęście, ale brzuch mnie nadal boli dziś przy pepku jak i nadbrzusze,podbrzusze nie wiem o co kaman ...
Miala któraś tak ?
Ja dziś mialam kolposkopie. I narazie jest czysto. W sierpniu ubiegłego roku mialam konizacje ale histpad wykazywał niepewny margines. Cytologia wyszła 2 grupa ale ze względu na marginesie dr zleciła kolpo.. ķtorej tak się bałam ze mialam zarwane noce. A teraz czekać na cyto płynna za kilka mies..Cześć dziewczyny ,jakoś cicho sie zrobiło .Co tam u Was ?jak nastroje?
Wspominałam wcześniej, że bardzo brzuch mnie boluje,wędrujący bol ...
W czwartek miałam usg brzucha I piersi (zaniedbałam to na 3lata ooo zgroozo) I wszystko ok na szczęście, ale brzuch mnie nadal boli dziś przy pepku jak i nadbrzusze,podbrzusze nie wiem o co kaman ...
Miala któraś tak ?
To gratuluję ciesz sięJa dziś mialam kolposkopie. I narazie jest czysto. W sierpniu ubiegłego roku mialam konizacje ale histpad wykazywał niepewny margines. Cytologia wyszła 2 grupa ale ze względu na marginesie dr zleciła kolpo.. ķtorej tak się bałam ze mialam zarwane noce. A teraz czekać na cyto płynna za kilka mies..