Witam , zrobiłam dzisij test facelle paskowy o godz 13 wyszło mi takie coś , owulacja była 18.01 miesiączka 2.02 czy to ciąża? dziewczyny pisały że zalałam go za bardzo , pod światłem gołym okiem też nic nie widzę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
okej , czyli jest szansa że zobaczę jutro kreskę ? postaram się zrobić go o 5 i czy kupić jakiś inny test czy ten z facelle ?Kreska testowa jest biala a powinna być różowa bądź szara oczywiście wynik testu odczytany w czasie podany przez producenta.
Test jest zalany .negatywny czyli musisz powtórzyć
A owulacja była potwierdzona ?okej , czyli jest szansa że zobaczę jutro kreskę ? postaram się zrobić go o 5 i czy kupić jakiś inny test czy ten z facelle ?
sama już nie wiem , niby śluz był , na testach owulacyjnych była widoczna druga kreska ale jednak delikatnieA owulacja była potwierdzona ?
Czyli Ty nic nie widzisz, plus w innym temacie Ci napisano, ze zalany, ale zakladasz kooejny temat, zeby pytac czy to ciąża?Witam , zrobiłam dzisij test facelle paskowy o godz 13 wyszło mi takie coś , owulacja była 18.01 miesiączka 2.02 czy to ciąża? dziewczyny pisały że zalałam go za bardzo , pod światłem gołym okiem też nic nie widzę