reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

hejka , znasz już wstępna datę porodu ? Dopisać cię? Kiedy masz pierwszą wizytę ? Jeżeli chodzi o testy to ja przestałam po tym jak w środę się zestersowalam bo wyszła bledsza kreska i musiałam lecieć na betę . Zrobiłam ją 4 razy i nie zamierzam więcej , chciaz kusi mnie żeby zrobić jeszcze raz poniedziałek przed wizytą wtorkową ale muszę to jeszcze przemyśleć
podziwiam ze wytrzymujes by nie zrobic po raz kolejny tych testów 🙌 sama muszę przestać bo oszaleje. Chyba wysikam wszystkie na raz 😂

reklama
podziwiam ze wytrzymujes by nie zrobic po raz kolejny tych testów 🙌 sama muszę przestać bo oszaleje. Chyba wysikam wszystkie na raz 😂
tak naprawdę teraz robienie testów nie ma i tak sensu , kreska i tak będzie a tylko będę się stresować jak w którymś barwnik zrobi się jaśniejszy bo akurat trafię na taki test także po co mi to . Ostatnia betę miałam 525 , 3 przystosty były dobre także nic i tak nie mogę zrobić 😔 a jak to już mi dziewczyny napisały , jak będę się tak nakręcać to urodzę dziecko w wariatkowie , także trzeba trochę wziąć luzu do tego bo niestety nic nie możemy zrobić , a lepiej dla nas i przyszłej dzidzi żebysmy były jak najspokojniejsze ☺️

tak naprawdę teraz robienie testów nie ma i tak sensu , kreska i tak będzie a tylko będę się stresować jak w którymś barwnik zrobi się jaśniejszy bo akurat trafię na taki test także po co mi to . Ostatnia betę miałam 525 , 3 przystosty były dobre także nic i tak nie mogę zrobić 😔 a jak to już mi dziewczyny napisały , jak będę się tak nakręcać to urodzę dziecko w wariatkowie , także trzeba trochę wziąć luzu do tego bo niestety nic nie możemy zrobić , a lepiej dla nas i przyszłej dzidzi żebysmy były jak najspokojniejsze ☺️
To razem będziemy w wariatkowie, też się kwalifikuje 😂 żeby ta środa już nastąpiła błagam

@klaudia16 zmien mi datę, ja mam datę porodu na 5 października, nie wiem czemu myślałam o 8 ;) instalowałam apke i sprawdzałam z malonowskim i 5 października wychodzi;)

reklama
Do góry