Nicky95
Fanka BB :)
Ja wrzucam zdjęcia do apki premom i ona pokazuje czy już jest peakMyślicie,że ten ostatni to już będzie pik ? Dziś mam 12dc,test z godz 10.reszta z poprzednich dni.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wrzucam zdjęcia do apki premom i ona pokazuje czy już jest peakMyślicie,że ten ostatni to już będzie pik ? Dziś mam 12dc,test z godz 10.reszta z poprzednich dni.
DokładnieWroga macica brzmi jak Grey’s Anatomy![]()
Ściągnij sobie apke Premom i tam wrzucaj zdjęcia, to samo będzie wyliczało ratio i łatwiej wyłapiesz pikMyślicie,że ten ostatni to już będzie pik ? Dziś mam 12dc,test z godz 10.reszta z poprzednich dni.
UwielbiamDokładnie![]()
Ale czy Ty przypadkiem nie jesteś jeszcze przed owulacją albo w jej okolicy?Dziewczyny, zrobiłam proga dzisiaj - 2,95… Wydaje mi się, że to już po zawodach![]()
Mój był śmieszniejszy wczoraj bo 0.15Dziewczyny, zrobiłam proga dzisiaj - 2,95… Wydaje mi się, że to już po zawodach![]()
Jestem na cyklu stymulowanym, wczoraj o 21 robiłam zastrzyk, ale też już wczoraj rano miałam skok temperatury o 0.2 i dlatego zbadałam dzisiaj proga…Ale czy Ty przypadkiem nie jesteś jeszcze przed owulacją albo w jej okolicy?