reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Dobra mam.
TSH spadło i jest trochę ponad 1 wiec ok.
Za to progesteron nawet nie 1. Beta poniżej 0.20. Także nici z dziecka w tym miesiącu.

EDIT: chociaż według alabu 0.886 to faza owulacyjna więc nie wiem😅

czy z progiem 0.886 ng/mL możliwa jest jeszcze ciąża za 3/4 dni? Niby dopiero wtedy powinnam zrobić betę jeśli owulacja była w te dni kiedy myślę że była 😅 i nie wiem czy trzymać nadziej.
Z takim progiem nie liczyła bym na ciążę chyba że owulację będziesz mieć teraz. Ja mam taki dziwny cykl że już trzeci raz badam proga i wychodzi że w 30 DC była owulacja. Ale jeszcze karmię i mogę mieć rozjechane cykle. Czekam na rozwój wydarzeń czy okres przyjdzie (wtedy będzie znaczyć że cykl bezowulacyjny)

Kurcze to faktycznie może być tak,że jest on już spadkowy :( chyba nie pozostaje nic innego jak tylko czekać
No to czekamy. Trochę smuteczek, ale może to i dobrze. Zaczynam nową pracę, fajnie będzie przepracować miesiąc bez dziecka 😅a i na weselu lepiej będę się czuła z mniejszym brzuchem. Oby kolejny cykl był nasz 🩷

reklama
Do góry